fbpx

DAR-SPAN Kft. – Minőségi bútorlapok a tökéletes bútorokért!

DAR-SPAN Kft. – Minőségi bútorlapok a tökéletes bútorokért!

A több mint negyed évszázada működő és folyamatosan fejlődő DAR-SPAN Kft. magas minőségű bútoripari alapanyagok, szerelvények és asztalosipari kiegészítő termékek forgalmazásával foglalkozik. Három telephelyen tevékenykednek Salgótarjánban, Hatvanban és Pásztón, de területileg elég nagy a vonzáskörzetük, hiszen a forgalmazásuk kiterjed Nógrád és Heves megyék egyes településeire is.

A DAR-SPAN képzett szakemberei hatékonyan, precízen és fejlett technológiával szolgálják ki a megrendelőiket. A termékkínálatuk olyan széleskörű, hogy tulajdonképpen elmondható, hogy minden a rendelkezésre áll, ami a bútorgyártáshoz szükséges termék lehet. Így a bútorlapoktól kezdve a munkalapokon át bútorszerelvények, fogantyúk, bútorajtók, mosogatók, táblásított és rétegelt fa termékek, OSB lapok, felületkezelő anyagok és ragasztók minőségi választéka várja a vásárlókat. A DAR-SPAN igényes, szép tiszta és rendezett bemutatótermeiben a vásárlás előtt megtekinthetőek a termékek. A tervek célszerű megvalósításában és az ötletelésben az itt dolgozó szakemberek örömmel segítenek, hiszen a szakmai tapasztalatukkal, a hasznos tanácsaikkal és a praktikus ötleteikkel sokszor nem csak gazdaságilag, hanem a felhasználhatóság és az esztétikum szempontjait is figyelembe véve támogatják a bevásárlás hatékonyságát. Úgy véljük a DAR-SPAN bemutatótermeinek a termékpalettája olyan gazdag, hogy az lehetővé teszi a megrendelőknek, hogy a hazai bútorgyártás alapanyagainak és bútorszerelvényeinek szinte a teljes kínálatából vásároljanak. Az aktuális bútoripari trendek követésével, a vásárlói igények figyelembevételével és a technológiai fejlesztéseikkel mindig arra törekednek, hogy naprakész legyen a tudásuk és korszerű, minőségi a termékkínálatuk.

Bútorlapszabászat, méretre vágás és élzárás

A bútorlapok, bútorszerelvények, bútoripari lap- és lemezáruk és az asztalosipari kiegészítő termékek mellett nélkülözhetetlen szolgáltatások is várják a vásárlókat. Így a gyakorlatias és udvarias kiszolgálás mellett foglalkoznak még bútorlapok, munkalapok, laptermékek pontos méretre szabásával és minőségi élzárással.

Ha szereti a szép minőségű igényes bútorokat, akkor keresse bizalommal a DAR-SPAN Kft-t, amely vállalkozás specialista a lapszabászatban valamint a profi bútorszerelvények és asztalosipari segédanyagok értékesítésében. További információkért látogasson el a DAR-SPAN weboldalára![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]