fbpx

Centrop-Láng Tüzelés és Klímatechnikai Kft.

Centrop-Láng Tüzelés és Klímatechnikai Kft.

A budapesti Centrop-Láng Tüzelés és Klímatechnika vállalkozás működésének legfőbb szempontjai a biztonság és a garancia, ezen elvek mentén a szakembereik úgy végzik a munkájukat, hogy a megbízóik komfortosan érezzék magukat és elégedettek legyenek.

A Centrop-Láng fő profilja a gázkészülékek és a klímaberendezések üzembe helyezése, telepítése, szervizelése és karbantartása. Prémium minőségű termékeket előállító, neves és közkedvelt európai gyártó cégek márkaszervizeként működnek, így adottak számukra a tökéletes, precíz és gyors munkavégzéshez a feltételek. Az egyszerű szerelésektől a nagyobb volumenű rendszerek megvalósításáig, valamint a magánszemélyek megbízásaitól a közületekkel való partnerségig örömmel vállalják el a kihívásokat rejtő munkákat is. A Centrop-Láng szakemberei szakképzett mesterszerelők és épületgépészek, akik a tudásukat folyamatosan bővítik. Fontosnak tartják, hogy naprakész szakmai tapasztalatokkal a legjobb megoldásokat tudják biztosítani az ügyfeleik számára, ezért rendszeresen vesznek rész továbbképzéseken és szakmai konferenciákon is.

Környezettudatosan éljünk a klímatechnikai termékekkel!

A Centrop-Láng szakemberei a hivatásuk gyakorlását úgy érzik teljesnek, hogy nemcsak a megbízóik igényeit tartják szem előtt, hanem azt is, hogy mit tehetnek a környezet- és klímavédelemért. Ezért tudatosan működnek együtt a hatékony energiafelhasználású rendszerek tervezésében és megvalósításában. A klímaberendezések telepítése során az ajánlásaikkal és tanácsadásaikkal az a törekvésük, hogy korszerű és energiatakarékos készülékek kerüljenek felhasználásra. A környezetvédelemben van még egy nagyon fontos szerepvállalásuk, amely során kedvezményesen végzik el a környezetszennyezően és gazdaságtalanul üzemelő elavult készülékek cseréjét.

A tevékenységeik során vállalnak fűtési rendszerek korszerűsítését, gázkészülékek szervizét, kazánok, cirkók, vízmelegítők, tűzhelyek és konvektorok beépítését, telepítését, javítását, karbantartását és üzembe helyezését. Klímaszerviz szolgáltatásuk során javítanak és karbantartanak, valamint vállalják a korszerű klímaberendezések telepítését és üzembe helyezését. Nem jelent számukra problémát a gázvezetékek kiépítése, a fűtési rendszerek kivitelezése sem. Minden precízen és hibátlanul valósul meg a szakértő kezeik között a tervezéstől egészen az átadásig! Természetesen minden általuk végzett munkára garanciát vállalnak.

Ha Ön éppen egy megbízható csapatot keres a klímaszereléshez vagy a gázkészülékének a javításához, akkor hívja bizalommal a budapesti Centrop-Láng Tüzelés és Klímatechnikai Kft. munkatársait. Részletesebb információkat a centroplang.hu weboldalon szerezhet![/vc_column_text]