fbpx

MELIR Építőanyag kereskedés

MELIR Építőanyag kereskedés

A szombathelyi MELIR Építőanyag kereskedelem arra szakosodott, hogy minőségi építőipari alapanyagokat forgalmazzon annyira elérhető áron, hogy a környékbeli építkezők és lakásfelújítók örömmel élvezhessék az otthonuk kényelmét és szépségét.

A MELIR Építőanyag kereskedése abban különbözik egy hagyományos Tüzéptől, hogy itt kellemes és tiszta környezetben lehet vásárolni valamint egy tágas, sokrétű bemutatóteremben lehet megtekinteni az építőipari termékeket. A vásárlókat a döntésükben szakképzet csapat segíti, kiknek a céljuk, hogy olyan ötleteket és tanácsokat adhassanak az ügyfeleiknek, mellyel a leghatékonyabban, költségkímélő módon valósulhatnak meg az elképzelések.

Ne legyen építési és kivitelezési gondja, a MELIR csapata megoldja!

A közel két évtizede működő szombathelyi építőanyag kereskedelemben mindig fontos szempont volt, hogy megbízható és pontos beszállítókkal működjenek együtt és a profi minőségre épülő termékpalettájukat folyamatosan úgy bővítsék, hogy az a vásárlói igényeknek megfelelő legyen.
Legyen szó felújításról vagy egy új ház építéséről, itt semmi elé sem gördülhet akadály. A MELIR Építőanyag kereskedelemben egy komplett házépítés anyagigényeit, az alaptól a tetőig ki tudják szolgálni. Időt és pénzt takaríthat meg! Kíváncsi rá hogyan? A MELIR naprakész tudással rendelkező szakemberei az épületének tervrajza alapján kiszámolják az anyagszükségletet, árkalkulációt készítenek, hasznos tanácsokkal és szükség szerint más alternatívák javaslatával segítik a döntést, szakmai tanácsadással nyújtanak segítséget a kivitelezési munkálatok leszervezésében, valamint vállalják, hogy a náluk megvásárolt építőanyagokat az építkezés haladási ütemével összehangoltan szállítják ki. Mindezeken felül a MELIR kereskedelmében megvásárolt építőanyagok beépítéséhez a vásárlók kérhetnek szakszerű beépítési segítséget, hiszen a nagyon széles építőipari partneri rendszerüknek köszönhetően számos kivitelező céggel tartanak fent jó kapcsolatot. Rengeteg időt spórolhat meg azzal, hogy nem önnek kell megbízható szakemberek után kutatni.

A MELIR Építőanyag kereskedés kínálatában nagy választékban kaphatók tetőfedő anyagok, homlokzati nyílászárók, tetőtéri nyílászárók, falazóelemek, vakolatok, szigetelőanyagok, térburkolatok, csempék, kémények vagy mélyépítőelemek. Érdemes a MELIR kínálatában tájékozódni, hiszen rendszeresen kedvező ajánlatokkal és akciókkal várják a vásárlóikat. Ne halogassa a nyílászárók vagy a tető cseréjét, hanem kérjen ajánlatot most a MELIR Építőanyag készséges szakembereitől. Elérhetőségekért kattintson a szombathelyi MELIR Építőanyag kereskedés weboldalára![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]