fbpx

Sértz Optikák Budapesten, Monoron és Vecsésen

Sértz Optikák Budapesten, Monoron és Vecsésen

A Sértz Optika 1954 óta gondoskodik arról, hogy a hozzájuk forduló vásárlók számára minőségi optikai segédeszközökkel és szolgáltatásokkal biztosítsanak éles látást. Szakképzett munkatársaikkal Budapesten, Monoron és Vecsésen nyújtanak segítséget az optikai eszközök kiválasztásában valamint a látásvizsgálatban.

Szemüvegkészítés, kontaktlencse és napszemüveg forgalmazás

A Sértz Optika összes üzlete minőségi és széles termékválasztékkal, kedvező árakkal, időszakos akciókkal és sokrétű optikai szolgáltatásokkal várja a vásárlókat. A szolgáltatásaik az üzleteikben eltérőek lehetnek azonban kiemelkedő minőségűek, legyen szó látásvizsgálatról, gyermek szemvizsgálatról, szürkehályog szűrésről, szemfenék vizsgálatról, szemüvegkészítésről, szemüvegkeret kiválasztásról, kontaktlencse illesztésről vagy napszemüveg választásról. A Sértz Optika termékkínálata minden kategóriát érint, így lehet választani a világmárkák és az egyszerűbb modellek közül, továbbá a látáskorrekcióhoz kapcsolódó termékek is megvásárolhatók az optikai boltokban. A Sértz Optikák végtelenül kedves csapata készségesen, szakértelemmel nyújt személyre szabott tanácsadást, amely során sokkal könnyebb kiválasztani a megfelelő szemüveget vagy látásjavító eszközt.
A szemvizsgálatot a Sértz Optikában szemészorvosok végzik, amely abban az esetben díjmentes, ha a látogatók szemüveget vagy kontaktlencsét rendelnek. A szemvizsgálatok között lehetőség van szürkehályog szűrésre, szemfenék vizsgálatra, kontaktlencse vizsgálatra, a kontaktlencse behelyezésének betanítására, Polatesztre körpolarizációs eljárással valamint Colorlite színtévesztés korrigálásra.
A Sértz Optikában az olyan prémium szemüveglencse márkákat, mint a Hoya vagy a Seiko, sok esetben nagyon kedvező akciós ajánlatok keretében lehet megrendelni. A szemüvegkeret kollekciók között csodaszép, kiemelkedő minőségű darabok próbálhatók fel köztük olyan nagy márkák termékei, mint az A/X (Armani Exchange), a Vogue, az Emporio Armani, a Dolce&Gabbana vagy a GUCCI. Az optikában megvásárolható napszemüvegek követik a fiatalos trendeket, de a kínálat összeállításánál az optika szakemberei nagyon gondosan figyeltek, hiszen a minőség és a napvédelem ezeknél a termékeknél kiemelten fontos. Különlegesen szép napszemüvegek vásárolhatók meg az Oakley, a Ray-Ban, a Polo Ralph Lauren, az Yves Saint Laurent vagy a Michael Kors világmárkáktól.

További információkért kattintson a Sértz Optika weboldalára vagy látogasson el digitális névjegyére, ahol tájékozódni tud az üzleteik nyitvatartási rendjéről és elérhetőségeikről.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]