fbpx

Horváth Pékség kisüti álmai kenyerét

Horváth Pékség kisüti álmai kenyerét

A fertőszentmiklósi Horváth Pékség szakemberei már 25 éve rendkívül nagy lelkesedéssel gondoskodnak arról, hogy friss pékáruval lássák el a környékbeli települések lakosait.

A pékipari vállalkozás a fennállása óta folyamatosan fejlődik. A vezetőik időről időre nyomon követik a vásárlói igényeket, ami alapján bővítik a mennyei illatú és ropogós termékkínálatukat. A pékáruik a vásárlói visszajelzések alapján nagy sikereket érnek el és ezzel szépen növekszik irántuk a kereslet is. Ez a keresletnövekedés megkívánta a területi bővülést és a mai kornak megfelelő technológiai fejlődést is. Így ma már ezeknek a korszerű fejlesztéseknek köszönhető, hogy a pékség épülete 600 négyzetméterre növekedett továbbá a hangulatos berendezésű pékáruüzlet átesett egy teljes felújításon. A mozgó pékárus autóikkal a környező kis falvakba is eljutnak, ahol helyben árusítanak, így a szállítójárműveik bevetésével 20 környékbeli település partnerboltjaiba szállítanak közel 20 fajta friss kenyeret és 80 különféle sós és édes péksüteményt. Kerekperec megmondjuk, hogy mindez a fejlődés azért jöhetett létre, mert a Horváth Pékség pékárui nemcsak szuper finomak, hanem egytől-egyig minőségi alapanyagokkal készülnek.

A ropogós kenyér, amibe öröm beleharapni

A Horváth Pékség szakemberei számára kiemelt figyelmet kap a minőség és a szakértelem. Továbbá az, hogy a kenyér tiszta szívvel, szeretettel készüljön, mert hitük szerint a kenyér az az élelem, melynek lelke is van.
A termékeik között megvásárolhatók a hagyományos téglaépítésű kemencében sült kovászos búzakenyerek. Minden pékárujuk adalék és egyéb tartósítószerektől mentesen készített kézműves termék. A pékipari termékek gazdag választéka fogadja a fertőszentmiklósi pékáru üzlet vásárlót, így az alapvető pékáruk mellett csodás péksütemények, paraszt kenyerek, kovásszal készült kenyerek, cipók, rozskenyerek, élesztőnélküli kenyerek, kiflik, zsemlék, bagettek, szénhidrátcsökkentett bucik, pogácsák, óriáskiflik, kalácsok, fánkok, bukták, tekercsek, croissantok, piték, sütemények, leveles tésztából készült sós és édes pékáruk közül lehet választani. Mottójuk: ” Amíg Ön alszik, mi kisütjük, amiről álmodik.”

További információkért látogasson el a Horváth Pékség weboldalára vagy digitális névjegyére, a ropogós friss kenyér illatáért pedig a fertőszentmiklósi Pékáru Üzletük pultjához.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]