fbpx

Renewal-Hungary Kft

Renewal-Hungary Kft

A víz az egyik legfontosabb és éltető természeti kincsünk, amely nélkül nem lenne élet a bolygónkon. A tiszta víz alapvető lételemünk és nagyon fontos, hogy mennyit és milyen minőségben fogyasztunk napi szinten belőle. Nacsa Mihály a fizikai vízkezelés szakértője, a vállalkozásával a Renewal-Hungary Kft-vel azt tűzte ki céljául, hogy víztisztítási technológiájukkal olyan ivóvíz kerüljön előállításra, amely annyira tiszta minőségű és természetes, mint magában a természetben fellelhető élő forrásvizek.

Tiszta élő vizet a pohárba!

Az már köztudott, hogy a természetes ásványvizek a legalkalmasabbak az emberi szervezet biológiai vízigényének kielégítésére. Ha tisztán látunk, és igazán jól belegondolunk, akkor feleszmélünk, hogy nem szeretnénk káros anyagokat fogyasztani, sem pedig a környezetet, a Földünket veszélyes műanyag hulladékokkal károsítani. A Renewal-Hungary szakemberei számára kiemelten fontos, hogy ne csupán káros anyagoktól mentes ivóvizet alkossanak, hanem a technológiájuknak köszönhetően olyan tiszta, élő és hasznos bel tartalmi értékekkel rendelkező ivóvizet hozzanak létre, amely az emberi testet is élettel, éltető energiával táplálja. A szűrt, tiszta ivóvízbe ugyanis az élet alappillérei és alkotó kövei kerülnek bele, így a kalcium, a magnézium, a nátrium, az elemi kálium sók továbbá közel 140 féle makro és mikroelem. Ezeknek az egymáshoz viszonyított aránya, mennyisége és minősége is gondosan lett összeállítva. A Renewal-Hungary csapata a vízkezelő készülékeik segítségével azon igyekeznek, hogy a természetes ionegyensúlyt és a víz beltartalmát az ideális szintre alkossák meg. Mégpedig úgy, hogy a víz rácsszerkezetének az életet tápláló formája a természet alkotta forrásvizek legközelebbi állapotába közelítsen.

A Renewal-Hungary aktív a háztartási vízkezelésben, a gyógyfürdők vízkezelésében, az ipari vízkezelésben, a mezőgazdasági vízkezelésben, a kút regenerációban, a mezőgazdasági regenerációban, a fertőtlenítésben és a szennyvízkezelésben. Az eredmény finom, tiszta, lágyan selymes víz, melyet élmény fogyasztani és kellemes érzés benne fürdeni. A további pozitív hozadék, hogy vegyszer-, sav-, szennyező lerakódás- és vízkőmentes lehet a fürdőszoba, a medence vagy egy ipari létesítmény kazánháza.

Ha mindez felkeltette az érdeklődését és Ön sem szeretne hiánybetegségekkel küzdeni, de mindenekfelett egészséges, élettel teli tiszta vizet szeretne fogyasztani, akkor kattintson egyet a szegedi Renewal-Hungary weboldalára vagy digitális névjegyére és vegye fel a kapcsolatot a készséges szakembereikkel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]