fbpx

Hungaro-Rolling Csapágy Kft.

Hungaro-Rolling Csapágy Kft.

A miskolci telephelyű Hungaro-Rolling Csapágy Kft. már több mint 20 éve foglalkozik csapágyak kis- és nagykereskedelmével. A szintén Miskolcon található csapágyboltjukban napjainkra jelentősen kibővült a termékválaszték, így elérték azt, hogy a régióban jelentős szerepük van az ipari cégek hajtástechnikai, tömítéstechnikai, kenéstechnikai, csapágy és segédanyag ellátásában. A Hungaro-Rolling Csapágy szakemberei arra törekednek, hogy a termékkínálatukat mindig a vásárlók igényei szerint bővítsék úgy, hogy a bolti készletük ereje minden felhasználási céloknak eleget tegyen és a prémium gyártók csúcskategóriás termékeitől, a középkategórián át az általános célú felhasználásig tudjanak megoldásokat ajánlani a vásárlóik számára.

Minőségi csapágyak a gépe legoptimálisabb működéséhez

A csapágyipari termékek között gördülőcsapágyak, siklócsapágyak, gömbcsuklók, csapágyházak, csapágytartozékok, profilvezetékek, lineáris tengelyek, lineáris csapágyak, golyósorsók, precíziós csapágyak, szerszámgépipari csapágyak, elektromosan izolált csapágyak, szabadonfutók és támasztó görgők is megtalálhatók. A hajtástechnikai termékeik között jó minőségű ékszíjak, hajtószíjak, szíjtárcsák, szíjfeszítők, görgős láncok, lánckerekek, fogaslécek, fogaskerekek, tengelykapcsolók, kardáncsuklók és tengelykötések kaphatók. A tömítéstechnikai ágazatot szimeringek, szennylehúzók, O-gyűrűk, X-gyűrűk, V-gyűrűk, O-zsinórok és hidraulika-pneumatika tömítések széles választékával szolgálják ki. A csapágyak működéséhez kiemelten fontos a megfelelő kenő és síkosító anyagok használata. A kenéstechnika terén pedig kenő zsírok, kenőolajak, emulziók, szerelőpaszták, zsírzórendszerek szerezhetők be a Hungaro-Rolling polcairól. De ezeken a fő termékkategóriákon felül nagy választék van vegyi anyagok, ipari kerekek, görgők, munkavédelem, munkaruházat, gumilemezek, ipari tömlők, gépépítő elemek, kaputechnikai rendszerek és szerszámok termékkínálatából. A termékskála természetesen a nemzetközi szinten is ismert és legnevesebb csapágygyártók márkáit tartalmazza.

A Hungaro-Rolling Csapágy szakembereinek a legfontosabb célja, hogy a legmagasabb minőségű termékekkel és professzionális szintű szolgáltatásokkal érjék el a partnereik elégedettségét. A miskolci csapágy szaküzlet partneri szolgáltatásai között az alapvető mérnöki tanácsadás mellett, áruszállítással, ügyeleti szolgáltatással és üzemzavar esetében azonnali kiszállítással is foglalkoznak.

A Hungaro-Rolling csapata elkötelezetten tesz jelentős lépéseket a környezetvédelem érdekében, hogy csökkentsék a lábnyomukat, például megújuló energia felhasználásával biztosítják a telephelyük teljes energiaszükségletét, de mindez mellett vállalati és egyéni szinten is sokat ténykednek a klímabarát életmód és a fenntartható fogyasztás érdekében.

További információkért kattintson egyet a Hungaro-Rolling Csapágy Kft. weboldalára és kérjen ajánlatot vagy látogasson el digitális névjegyére![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]