fbpx

ZOZI Kutyapanzió

ZOZI Kutyapanzió, hogy állati legyen a vakáció!

Bizonyára sok kutyás gazdinak okozott már komolyabb fejtörést, hogy kire is bízhatná a kis kedvencét, ha elutazik, vagy hosszabb időre a kötelessége, egyéb elfoglaltsága elszólítja otthonról. Nem könnyű a választás, hiszen rengeteg szempontot figyelembe kell venni, például a szerintünk legfontosabb az, hogy legyen egy vagy több ajánlás arra, hogy megbízható a kutyapanzió szolgáltatása és csapata.

A Kádár Zoltán vállalkozó vezetésével működő Nyírmihálydi ZOZI Kutyapanzió egy olyan hely, amely megadja azt a biztonságos környezetet és nyugalmat, amely láttán a gazdik nyugodtszívvel bízzák a kutyáikat erre az állatszerető, tapasztalt állatgondozókból álló, lelkes kis csapatra.
Azon felül, hogy egy kutyapanziónak maximálisan megbízhatónak kell lenni, szükséges az is, hogy egészséges és kulturált környezetben fogadják és lássák el a kutyákat. Az sem mellékes, hogy mennyibe kerül a napidíj és a panziós ellátáson felül milyen plusz feláras szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy a kutyánk az ott töltött időt hasznosan és játékosan tölti el vagy csak bánatosan vegetál a várakozásában. Zoltánék végtelenül szeretik az állatokat, örülnek annak, ha az kutyák személyében új barátokat, jópofa egyéniségeket ismerhetnek meg.
A szeretetteli bánásmód minden kutyának jár
A ZOZI Kutyapanzióban nagy szeretettel várják a kisebb és a nagyobb testű kutyákat is. Az 5000 m2-es jól elkerített alapterületen bőven van lehetőség játékra, mozgásra, kibontakozásra vagy a higgadtabb ebeknek az elvonulásra. Van bőven zöldterület és kényelmes, tiszta minden négylábú igényét kielégítő kül- és beltéri kennelekben valamint a panzió által biztosított vagy a megszokott saját fekvőhelyben lehet tölteni az éjszakát vagy a nappali pihenést. Az állatok napi gondozására és táplálására nagyon nagy gondot fordítanak, főleg azoknál a kutyusoknál, akiknek speciális az étrendjük. Az ZOZI Kutyapanzió csapatának a munkájuk végzése során az a legfontosabb szempont, hogy szeretettel, a gazdival szorosan együttműködve a legoptimálisabb gondoskodást biztosítsák a négylábú családtagok számára. Fontos számukra, hogy mind a gazdik, mind a kutyusok pozitív élményekkel térjenek haza a nyaralásból.
A ZOZI Kutyapanzió a felelősségtudatos gondozáson és alapellátáson felül szükség esetén biztosít állatorvosi ellátást, kutyakozmetikázáshoz lehetőséget, kiságyat és táplálékot. A Nyírmihálydi kutyahotel 24 órában őrzött és kamerával megfigyelt terület.

További információkat a ZOZI Kutyapanzióról a vállalkozás digitális névjegyére kattintva szerezhet![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]