fbpx

Szalka-Szerszám Kft. Kerti-, Barkács- és Szerszámgépek

Szalka-Szerszám Kft. Kerti-, Barkács- és Szerszámgépek

A nyakán van egy halaszthatatlan lakásfelújítás, égető már a szezonális kerti munka vagy csak kéne egy jót barkácsolni? És mindezekhez profi szerszámgép kell azonnal? Akkor most jó helyen nézelődik, mert Mátészalka legszuperebb barkácsboltjába a Szalka-Szerszám szerszámboltjába, barkácsáruházába és gépkölcsönzőjébe invitáljuk, ahol folyamatosan megújuló profi géppark gondoskodik a vásárlói igények maximális kielégítésről.

A Szalka-Szerszám egy igazán tip-top szerszámbolt, kívül belül tisztaság, átlátható rend és precizitás. Ezek az első benyomások, de ha tovább haladunk a velük való közös projektben, akkor megtapasztalhatjuk a szakértelmet, a rugalmas együttműködést és a végtelenül segítőkész hozzáállást is.

Szerszámgépek, tartozékok, kiegészítők A-tól Z-ig

A szerszámbolt elsődleges profilja az ipari és barkácsgépek, a kerti gépek és az építőipari gépek értékesítése és kölcsönzése. Igen nagy választékban forgalmaznak a professzionális minőségű gépeikhez alkatrészeket, kiegészítő tartozékokat, karbantartásukhoz szükséges szerszámokat, olajokat, kenőanyagokat és tisztítószereket. Az itt dolgozó szakemberek célja, hogy a megvalósítandó feladathoz a kiemelkedő minőségben a lehető legjobb megoldást ajánlják megfizethető áron. Ehhez rendszeresen követik a piac aktuális újdonságait és erős, tartós és megbízható gépekkel bővítik a termékeik választékát. A kiváló minőség mellett a vevőik igényeik szem előtt tartva nagy hangsúlyt fektetnek a prémium márkák és a nagyteljesítményű szerszámok és gépek beszerzésére is. Így a valóban szemet gyönyörködtető termékkínálatban olyan nagy márkák kapnak helyet, mint a Dedra, a Milwaukee, az Abraboro, a Crown, a Tuson, a Pansam, a Haina, a Geko vagy az Extol. A mátészalkai Szalka-Szerszám hivatalos márkakereskedése a Dedra akkumulátoros szerszámgépeknek, így ezekből különösen nagy választékot fedezhetünk fel. A felfedezés pedig akkor lehet teljes, ha a profi gépeket vásárlás előtt lehetőségünk nyílik kipróbálni is. A gépkölcsönzési szolgáltatás jóvoltából valóban jó tapasztalatokat szerezhet az ember, mielőtt dönt egy komolyabb gép megvásárlásáról. A Szalka-Szerszám szolgáltatásai között a gépkölcsönzés mellett igénybe vehető az utánfutó kölcsönzés és a teljes körű márkafüggetlen gépszerviz szolgáltatás is. A termékek között kerti kéziszerszámok, munkavédelmi eszközök, munkaruhák, munkavédelmi cipők és bakancsok is megvásárolhatók jó minőségben és kedvező áron.

Tehát ha jó szerszámot, szerszámgépet szeretne akkor a Szalka-Szerszámot keresse! További információkért és az elérhetőségért kattintson a vállalkozás digitális névjegyére![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]