fbpx

GraTia Temetkezés

GraTia Temetkezés

A GraTia Temetkezés két irodájával és segítőkész munkatársaival Miskolc és Újfehértó településeken nyújt segítséget a gyászoló családok számára. Teljes körű temetkezési szolgáltatással és empatikus, kegyelet teljes ügyintézéssel állnak a hozzátartozók szolgálatára.

Kegyelet teljes segítség a gyászban

A sokéves tapasztalattal rendelkező GraTia temetkezési szolgálat munkatársai lelkiismeretes és körültekintően végzik a munkájukat. Igyekeznek mindenben támaszai lenni a gyászoló családnak. Céljuk, hogy a lehető legtöbb terhet átvállalják, ami az ügyintézés, a szervezés és az adminisztráció kapcsán a gyászolókra nehezedhet. Mindenre kiterjedő, gyors ügyvitel jellemző a munkájukra. Azon dolgoznak, hogy az elhunyt végakaratának megfelelően a családok érdekeit és elvárásait szem előtt tartva méltó körülmények között valósuljon meg végső búcsú, ami egyházi és polgári szertartás keretein belül is történhet.
Szolgáltatásaik között a koporsós temetés és a hamvasztásos temetés is igényelhető, melyekhez széles választékban rendelkezésre állnak egyszerűbb és magasabb kivitelezésű koporsók és urnák is.

A temetkezés szolgáltatásaik mellett még vállalják gránit síremlékek készítését, régi síremlékek renoválását, a sírkövek melletti járdák készítését és a síremlékek betűvésését is. Éjjel és nappal is hívható telefonszámukon halott szállítási ügyeletet biztosítnak, továbbá vállalják az elhunyt szállítását belföldön és külföldön egyaránt. A miskolci és újfehértói GraTia temetkezési iroda szakemberei minden felmerülő kérdés eseten szívesen nyújtanak felvilágosítást és tanácsadást.

További információkért, az elérhetőségekért és árajánlat kérésért kattintson a GraTia Temetkezés digitális névjegyére![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]