fbpx

KARESZMŰHELY AUTO CHECK CENTER autószerviz

KARESZMŰHELY AUTO CHECK CENTER autószerviz

Németh Károly autószerelő mester kapuvári autószervize már több mint 16 éve az ügyfelei igényeihez igazodva, rövid határidővel, pontosan, megbízható munkával és tisztességes árakon végzi el a vállalkozására bízott szerelési munkákat.

A Kareszműhely tagja az AUTO CHEK CENTER szervizhálózatnak, amely több mint 20 éve indult Németországból és nevük egyet jelent a minőséggel, a stabilitással és a vevőorientált szemléletmóddal. A szervizhálózat tagjai, így a kapuvári Kareszműhely is kifogástalan felszereltséggel és széles körű tudással megalapozott szakértelemmel rendelkeznek. A küldetésük nem más, mint hogy gyors, precíz és pontos autószerviz szolgáltatásokat nyújtsanak mindenféle típusú gépjármű meghibásodása esetén. Ennek érdekében a naprakész szaktudásuk hasznosítása mellett a műhelyüket modern diagnosztikai alkatrészekkel és precíz műszaki segédeszközökkel szerelték fel, melyeket rendszeresen ellenőriznek és karban is tartanak.

Megbízható – Pontos – Korrekt. Kareszműhely!

Németh Károlya a Kareszműhely tulajdonosa elmondta számunkra, hogy mennyire fontosnak tartja azt, hogy az ügyfeleikkel mindig közérthetően és tisztán kommunikáljanak. Minden munkálat megkezdése előtt pontos tájékoztatást adnak az ügyfeleiknek, arról, hogy milyen munkákat szükséges elvégezni a gépjárművön és természetesen arról is korrekt módon tájékoztatnak, hogy a szerelés mennyibe fog kerülni. Károly kihangsúlyozta azt is, hogy kizárólag magas minőségű cserealkatrészekkel dolgoznak. Márkafüggetlen szervizként vállalják személygépkocsik és haszongépjárművek teljes körű javítását. A legegyszerűbb olajcserétől a komplexebb javításokig mindenhez ugyanolyan figyelemmel és gondosan állnak hozzá. Az autószerelésen felül a szolgáltatásuk még a klímaszerelés, a Bosch gépjármű diagnosztika, a műszaki vizsgára való felkészítés, a futómű állítás, a fék- futómű javítás, a gumiszerelés, a centrírozás, a garancián túli javítások, a csereautó vagy hozom-viszem szolgáltatás, az autóvillamosság és az eredetvizsgálat.

Győr-Moson-Sopron megyében, Kapuvár környékén, ha megbízható autószervizt keres, akkor mi jó szívvel ajánljuk a Kareszműhely autójavítási szolgáltatásait.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]