fbpx

HÚS TREND Hentes & Ételbár

HÚS TREND Hentes & Ételbár

Debrecenbe kéne menni, ha jó húsokat szeretnél venni, de még inkább enni. Debrecenben ugyanis van egy remek hentesbolt az Epreskert városrészben, mégpedig a HÚS TREND Hentes & Ételbár.

Azt gondoljuk, hogy a húsfogyasztók körében egyre nagyobb az igény, hogy a lakóhelyükhöz közel legyen egy jó hentesüzlet. Mert nem mindegy, hogy milyen az a hús, ami a tányérra kerül. Ahol nem csak a vasárnapi ebédhez vásárol be az ember, hanem egy frissen sült finom kolbász mellett a futball mérkőzés eredményeit is ki lehet vesézni. De leginkább, ahol a hentes tudja, hogy honnan érkezett a hús, mivel volt a jószág táplálva, hogyan volt tartva és hogyan lett levágva, vagyis mi történt a hússal mielőtt a pultba került.

A debreceni húsimádóknak is jár a magas minőségű husi

A Hús Trend Hentes & Ételbár épülete nemrég lett kívülről is belülről is felújítva, melynek eredményeként egy igazán hívogató megjelenést kapott. A kibővített eladótérben a húsbolt a saját húsüzemében gyártott késztermékekkel és a folyamatosan bővülő minőségi termelői húsok termékkínálatával várja a húsimádókat. A gyönyörű húspultban friss tőkehúsok és baromfihúsáruk sorakoznak, melyek mindegyike a térség őstermelőitől, kistermelőitől és kisüzemeiből származnak. Ha ránézünk a húsokra, szinte azonnal el akarjuk őket készíteni. És természetesen ott helyben végigkóstolnánk az összes készterméket. Dr. Máthé András a Hús Trend Hentes & Ételbár tulajdonosa elmondta, hogy a családi vállalkozásként működő kis húsüzemükben az apósa, Féki Antal a vezetőszakember. Az ő szakmai tudása és tapasztalatai alapján hagyományos eljárással és házi jellegű receptúrákkal készülnek a kiváló minőségű saját húskészítmények. A legfőbb küldetésüknek azt tartják, hogy magas minőségű hústermékekkel nyújtsanak meghatározó íz élményt a vásárlóiknak. A cél, hogy a kiváló alapanyagokból olyan ételek készülhessenek, melyeket a családtagjaiknak és a barátaiknak akár napi szinten ők maguk is szívesen tálalnak fel.
A húspultban a hentes húsáruk között sertés, marha, baromfi, vízi szárnyasok, birka, nyúl és egyéb gourmet húsok kaphatók. A vásárlók között mindig nagy sikert aratnak a szezonális finomságok, így a sütnivaló kolbászok, hurkák vagy a nyári grill szezonban a különféle fűszerezésű vékony grill kolbászok is népszerűek.

Az ételbár készételeinek kínálatában finom pecsenyék, sültek, grillek, pörköltek, fasírt, töltött káposzta és tatár beefsteak lakatja jól a betérő vendégeket, de aki csak egy könnyebb reggelire térne be, annak is van lehetősége egy finom friss tojásos rántottát elfogyasztani. Saját meglátásunk, hogy egy hurka-kolbász kombó befalatozása után biztos lendületesebb lesz a nap.

Jó étvágyat kívánunk, ha Te is úgy döntesz, hogy megkóstolnád a debreceni HÚS TREND Hentes & Ételbár termékeit! Egyéb információkért látogass el a honlapunkra.