fbpx

Mediczina Dental

Mediczina Dental, az implantológia specialistája

Szerencsésnek gondoljuk azokat az embereket, akik már megtapasztalhatták azt, hogy egy fogorvoshoz is el lehet menni mindenféle félelem vagy szorongás nélkül.
Az Abaújszántón vagy környékén élő lakosok bizonyára ilyen szerencsének örvendenek, mert az ott működő Mediczina Dental szakemberei arra törekendnek, hogy a pácienseik minél szélesebb körben tapasztalhassák meg az aggodalom nélküli fogászati kezeléseket. Mert ahol nincs fájdalom, ott valóban nincs mitől rettegni.

Fájdalommentesen a legkorszerűbb fogászati eljárásokkal

A Mediczina Dental fogorvosai teljes körű fogászati szolgáltatásokkal egy modern, tiszta és barátságos hangulatú rendelőben várják a pácienseiket. Legyen szó egy hagyományos fogászati beavatkozásról vagy akár egy összetettebb implantátumos fogpótlásról, a látogatók minden esetben a legnagyobb gondoskodást kapják.
Az itt dolgozók abban hisznek, hogy ezt a hivatást is a szakértelem mellett szívvel lélekkel és kellő empátiával lehet csak végezni. A céljuk, hogy a szakmai tudásuk legjavának odaadása mellett folyamatosan fejlődjenek és megújuljanak, annak érdekében, hogy mindenki a legjobb megoldást kaphassa, bármilyen fogászati problémával fordul hozzájuk.

A Mediczina Dentalnál nem csak a munkatársaik szakmai fejlődésére fordítanak nagy gondot, hanem a technológiai innovációk terén is évről évre igyekszenek a mai kor legmodernebb eszközeivel és fogászati alapanyagaival hozzájárulni a vendégeik egészséges és szép mosolyához. A szokványos fogászati kezeléseken felül az implantológiai beavatkozásokra, fogpótlásokra és szájsebészeti kezelésekre specializálódtak. Dr. Czina Viktor a fogászati intézet tulajdonosa és szakmai vezetője, már 2000 óta több ezer sikeres implantációt hajtott végre a csapatával. Elmondta nekünk, hogy mennyire nagy hatással van rájuk, mikor egy hiányos fogazatot implantációs fogpótlással helyreállítanak, és a páciensükön látszik az a boldogság, amelyből szépen kibontakozik az önbizalom és a magabiztosság. Ez mindenképpen egy teljesebb és fizikailag és lelkileg is egészségesebb élethez vezet.
Az abaújszántói fogászaton minden eszköz megtalálható ahhoz, amelyekkel a fogorvosi és a fogtechnikai munkálatokat a legmagasabb szinten tudják végezni. Az implantológia mellett olyan újfajta fogászati eljárások is igénybe vehetőek, mint a szonikus energiával történő töméskészítés, amely során ultrahang segítségével egy tökéletes tömésszél készíthető gyors és esztétikus kivitelezéssel.

A Mediczina Dental fogászati rendelőjében rendelkezésre áll egy komplett digitális fogászati eszközpark, melyek segítségével a tervezéstől egészen a merész mosolyig, hatékonyan és a legmagasabb minőségben valósíthatóak meg a digitális fogpótlások. Napjainkban a mosolytervezés is végtelenül egyszerűvé vált, hiszen ez is digitálisan, egy szoftveres tervezéssel tud megvalósulni. Mind a fogászati, mind pedig az arcesztétikai szempontokat figyelembe véve készül el a látványterv, amely a pácienseket nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy magabiztost döntést hozhassanak az új mosolyukkal kapcsolatban.
A fogorvosi rendelő további szolgáltatásairól és az implantológával kapcsolatban a Mediczina Dental weboldalán tud részletesen informálódni.