fbpx

Credo Temetkezés

Credo Temetkezés

Egy bekövetkezett haláleset hatalmas érzelmi terhet jelent a hozzátartozóknak, különösképpen, hogy a temetéssel kapcsolatos ügyek intézése is megterhelő lelkileg és szellemileg egyaránt. Az Ajkán működő Credo Temetkezés lelkiismeretes munkatársai segítséget szeretnének nyújtani az elhunyt családtagjainak a temetéssel kapcsolatos teljes körű ügyintézésben.

Nemzetközi halott szállítás, temetkezés, hamvasztás

A majd negyed évszázados múlttal rendelkező társaság szakemberei együttérzéssel végzik a munkájukat, minden tapasztalatukkal és igyekezetükkel azon dolgoznak, hogy a hozzájuk forduló gyászolókat támogassák. Az Ajkán és környékén élő lakosság számára teljes körű temetkezési szolgáltatásokat biztosítnak, szolid és megfizethető árakon. A Credo Temetkezés Ajkán két irodában, Veszprém megyében pedig 20 irodában, jelenleg 10 főnyi szakmailag jól felkészült munkatárssal gondoskodik az ügyintézésről. A temetkezési szolgáltatásaik között kiemelten foglalkoznak az elhunyt temetésének, hamvasztásának megszervezésével valamint a nemzetközi halott szállítási szolgáltatásukat belföldön és külföldön is jelentős kedvezménnyel végzik.

A Credo Temetkezés csapata abban hisz, hogy mindenkinek jár a méltó búcsúztatás. Fontosnak tartják, hogy minden hozzátartozónak lehetősége legyen nyugalmasan gyászolni. Segítséget nyújtanak abban is, hogy a hozzátartozók kiválaszthassák a búcsúztatóhoz lehető legszebb kegyeleti termékeket, urnákat, koporsókat és gondoskodnak a koszorúk vagy sírcsokrok megrendeléséről és kiszállításáról is.

A Credo Temetkezési szolgálat weboldalán található egy rövid tájékoztató a teendőkről, de a hét minden napján, éjjel és nappal is hívható telefonon is szolgálatkészek. A 0-24 órás ügyeleti számuk a +36 30 316 9005. A segítőkész munkatársak személyesen és telefonon is végtelen nagy együttérzéssel adnak felvilágosítást minden követendő teendőről.

További információkért keresse fel az ajkai Credo 2000 Temetkezési Kft. digitális névjegyét!