fbpx

Willy Villamossági, Klíma és Napelem Szaküzlet

Willy Villamossági, Klíma és Napelem Szaküzlet

A várpalotai Fényáram Bt. Willy Villamossági-, Klíma és Napelem Szaküzlete már több mint 26 éve áll az ügyfelei szolgálatában.

A megalakulásuk idején az elsődleges céljuk az volt, hogy a várpalotai lakosságot teljes körűen szolgálják ki villamossági és villanyszerelési anyagokkal, mára azonban a tevékenységi körük kibővült a lakossági klímaberendezések forgalmazásával, szerelésével, tisztításával, karbantartásával és napelem szereléssel. 

Villanyszerelés, klíma szerelés, napelem

A Willy Villamossági és Klíma Szaküzletben széles választékban vásárolhatók meg villamossági szerelési anyagok, villanyszerelési kellékek, szerelvények, klímák, napelemek, kábelek, kábeldobok, aljzatok, kapcsolók, lámpák, dugók, izzók, fénycsövek, mérőeszközök, műszerek, szerszámok, Bosch és Makita szerszámgépek. 

A minőségi termékek kereskedelme és a vásárlást támogató szaktanácsadás mellett a Fényáram Bt. magasan képzett szakemberei a szolgáltatásaik körében foglalkoznak villanyszereléssel, klímaszereléssel, napelem szereléssel, kapuautomatika és kaputelefon rendszerek kiépítésével, felújításával, javításával, riasztórendszerek kiépítésével, fűtéstechnikával, mérőhely kialakítással, épületvillamossági felelős műszaki vezetéssel- koordinálással továbbá biztonságtechnikai, érintésvédelmi, tűzvédelmi valamint szabványossági felülvizsgálatok elvégzését is vállalják. 

 

Legyen szó felújításról, vagy komplett épületvillamossági kivitelezésről, a Fényáram Bt. szakértői csapatában megbízható partnerre talál. Ha jó szakemberekkel szeretne együttműködni kedvező árakkal, akkor bátran keresse fel a Willy Villamossági-, Klíma és Napelem Szaküzletét! Elérhetőségekért kattintson a cég digitális névjegyére vagy látogasson el weboldalára.