fbpx

Körös Ablak Nyílászáró

Körös Ablak Nyílászáró

A házunk építése vagy felújítása során elkerülhetetlen kérdés, hogy milyen a szép, a ház stílusához tökéletesen illeszkedő és professzionálisan működő nyílászáró. Az ablakok olyanok, mintha a házunk szemei lennének, ezért a küllemük igen nagyban meghatározzák az épület karakterét. Nem könnyű a döntés, azonban jó szakemberek segítségével egy életre hálásak lehetünk a jól funkcionáló nyílászárókért.

Békéscsabán a Körös Ablak Nyílászáró Szaküzletének bemutatótermében egy teljesen átfogó képet kaphatunk a magas minőségű nyílászárók tárházából, továbbá a szakemberek tanácsadása jelentős döntési terhektől mentesíti az ügyfeleket a vásárlásban.

Valkó Szabolccsal, a Körös Ablak üzletvezetőjével beszélgettünk arról, hogy milyen is egy jó ablak. Szabolcs elmondása szerint erre hosszasan is lehet válaszolni, mert annyiféle lehetőség van, azonban, ha a legrövidebb választ szeretnénk hallani, akkor a jó ablak szabályozható. Ugyanis az ablakok hőszigetelő hatása a ház falaihoz képest jelentősen rosszabb, hiszen napsütéses időben hőt termelnek, míg az éjszakai hűvös időben elengedik a belső meleget. Nagyon fontos feltétel az ablakok hatékonyságához a jó tájolás, de redőnnyel, spalettával, zsalugáterrel vagy más árnyékolástechnikai eszközökkel optimalizálható a fény, a szellőzés és a hőhatás egyensúlya.

Nyílászáró a legjobb áron

A Körös Ablak Nyílászáró Szaküzletében homlokzati és beltéri nyílászárók, redőnyök, szúnyoghálók, árnyékolástechnikai termékek és garázskapuk értékesítésével és teljes körű kivitelezésével foglalkoznak. A legjelentősebb nemzetközileg elismert gyártókkal állnak kapcsolatban, így az ügyfeleik sokrétű igényeit maximálisan ki tudják elégíteni.

Szabolcs elmondta, hogy a vásárlók körében egy örök dilemma, hogy fa vagy műanyag nyílászárók kerüljenek beépítésre. A választás előtt minden esetben fontos megvizsgálni a ház stílusát, mert bizonyos épületekhez kétségkívül a fa illik jobban. Sok érv szól a fa mellett, hiszen természetes anyag, karaktere és finom eleganciája van, új színre festhető és jól karbantartható. Viszont a műanyag ablakok olcsóbbak, nem korhadnak, nem vetemednek, nem kell festeni őket, tökéletes záródást biztosítanak, amely biztosíték a hang- és a hőszigetelésre. A mai kor fejlett gyártási technológiáinak köszönhetően mind a fa és mind a műanyag nyílászárók között meg lehet találni a minőségi elvárásnak és az igényeknek megfelelő ajtót vagy ablakot. A Körös Ablaknál a műanyag nyílászárók a professzionális minőségű német Kömmerling profilból készülnek egyedi méretek alapján. Széles a választék tehát a külső és belső műanyag, fa és alumínium nyílászárókból, Velux tetőtéri ablakokból, redőnyökből, árnyékolástechnikai termékekből és modern stílusú valódi CPL és fa beltéri ajtókból. Továbbá a Körös Ablak szakemberei foglalkoznak még EcoTor szekcionált garázskapuk forgalmazásával és telepítésével is.

A békéscsabai Körös Ablak Nyílászáró Szaküzlet csapata számára kiemelkedően fontos, hogy a magas minőségű termékeiket és szolgáltatásaikat kedvező áron nyújthassák és a kivitelezést pedig 100%-os precizitással gondosan, lelkesen és szakszerűen végezzék el.

További és részletes információkat a Körös Ablak digitális névjegyén szerezhet vagy látogass weboldalára!