fbpx

NG-NA AGRO Mezőgazdasági Gépalkatrész Üzlet

NG-NA AGRO Mezőgazdasági Gépalkatrész Üzlet

A fertőszentmiklósi NG-NA AGRO Mezőgazdasági Gépalkatrész Üzlet a Győr-Moson-Sopron megyei gazdák megbízható partnere már 1997 óta. A vállalkozás a vásárlói igényekhez folyamatosan igazodva fejlődik, a termékkínálatukat és raktárkészleteiket rendszeresen bővítik.

Méretre gyártott hidraulika csövek forgalmazása és minőségi MTZ alkatrészek

Az NG-NA AGRO egyik fő profilja a hidraulika tömlők és üzemanyagtömlők egyedi méret szerinti gyártása. Továbbá a mezőgazdasági gépalkatrész üzletben MTZ, T-25-ös, MBP, HW és RZ traktorok alkatrészein felül mezőgazdasági munkagépek alkatrészeinek értékesítésével is foglalkoznak. Annak érdekében, hogy a mezőgazdaságban munkálkodók igényeit a lehető legszélesebb körben kielégítsék, forgalmaznak a traktorok működéséhez elengedhetetlen OEST, ENI, Mobil és Castrol olajokat és kenőzsírokat, valamint akkumulátorokat, izzókat, lámpákat, szimeringeket, ékszíjakat, ZVL, FAG és SKF csapágyakat, kardántengelyeket és azok alkatrészeit. A termékválasztékukban megtalálhatók még a mezőgazdasági gumiköpenyek, a minőségi Genius és Hans gyártmányú kézi szerszámok, a víz-, levegő- és olaj permetező tömlők továbbá a munkavédelmi cipők, munkaruhák és védőkesztyűk.

A NG-NA AGRO Mezőgazdasági Gépalkatrész Üzlet leggyakoribb vásárlói alapvetően a Fertőszentmiklós környéki és a megyében dolgozó gazdák, őstermelők, termelő szövetkezetek és a mezőgazdasági kis és középvállalkozások. A vállalkozás dolgozói mind arra törekednek, hogy a vásárlóik számára minőségi alkatrészeket biztosítsanak, szakszerű tanácsadással és kedvező árakon. A sok évnyi és széles körű tapasztalatiknak köszönhetően magabiztosan nyújtanak segítséget a mezőgazdasági géptechnika terén, így a kiszolgálás figyelmes, precíz és mindenekfelett gyors.

Szerezze be traktorjához a kopó illetve pótalkatrészeket a fertőszentmiklósi NG-NA AGRO Mezőgazdasági Gépalkatrész Üzlet csapatától!

Az elérhetőségekért pedig kattintson az NG-NA AGRO digitális névjegyére.