fbpx

Miga-95 Bt építőanyag

A Miga-95 Bt építőanyag kereskedelme

A fertőszentmiklósi Miga-95 Bt. több mint 25 éve foglalkozik építőanyagok kereskedelmével. Az építőipari kereskedésükben arra törekednek, hogy a minőségi kínálattal elégítsék ki a vásárlóik igényeit. Az építőanyagok széles választékának köszönhetően a gyorsan és megbízhatóan tudják biztosítani a kiszolgálást.
A Miga-95 építőanyag kereskedelem kínálatában megtalálhatja a legfontosabb építőipari termékkategóriákat, mint az építőelemeket, kötőanyagokat, áthidalókat, cserepeket és szerelési anyagokat. A cserepek között elsősorban Tondach, Azzurro, Terran, Creaton és Bramac gyártmányú cserepeket értékesítenek. A szerszámgépek között pedig olyan nagynevű márkák gépeit ajánlják, mint a Bosch, a Hitachi, a Fischer vagy a Makita.

Ahol segítenek az Ön számára legjobb építőanyag kiválasztásában

A Miga-95 építőanyag kereskedés munkatársai a lelkes hozzáállásukkal, azon igyekeznek, hogy a minőségi termékek mellett a teljes körű kiszolgálásukkal és a szaktudásukkal is segítsék a vásárlóikat. Az építőanyagok területén szerzett sok éves tapasztalatuknak köszönhetően elmondható, hogy általában a legrövidebb utat és a leggazdaságosabb módszert javasolják a vevőiknek a céljaik megvalósításhoz. A jelentős árukészletük ellenére is adódhat olyan vásárlói igény, melyet nem tudnak azonnal a raktárról kiadni, azonban a megrendeléstől számított egy-két napon belül beszereznek mindent.

A kereskedés folyamatosan megújuló árukészletében minőségi építési megoldásokat találhatnak a vásárlók, akár házat építenek, akár felújítanak vagy bármilyen belsőépítészeti munkát végeznek. Bőséges a kínálat a Mapei termékeiből, de más gyártótól is vásárolhatók festékek, falszínezők, vakolatok vagy ecsetek. A termékek sorában elérhetők még ereszcsatornák, állmennyezetek, gipszkartonok, faáruk, csavarok, kézi szerszámok és elektromos szerszámok. A Miga-95 Bt szakemberei számára a magas minőség mellett kiemelten fontos a biztonságos munkavégzés, ezért a kereskedésben meg lehet vásárolni az építkezéshez szükséges védőfelszereléseket, munkaruhákat, munkavédelmi bakancsokat és védőkesztyűket is.

A fertőszentmiklósi Miga-95 Bt. elérhetőségeiért kattintson a vállalkozás digitális névjegyére!