fbpx

Aranyalma Cukrászda

Aranyalma Cukrászda, klasszikus és mindig finom

A székesfehérvári Aranyalma Cukrászda már majdnem 30 éve várja az édes ízek rajongóit. A hagyományos stílusú cukrászda állandó jelleggel hozza a sütemények kiváló minőségét, ezzel a város és a környék egyik legkedveltebb cukrászdájává vált. A klasszikus süteményeik az íz világukban kirobbanóak. Nincs párja a náluk kapható Bécsi krémesnek vagy a Mozart tortának, de nem lehet ellenállni egy szelet Lúdláb tortának sem.

Egyedi torták, isteni sütemények és kézműves édességek

A hangulatos Aranyalma Cukrászda a székesfehérvári Piac térrel szemközti kis téren található. Kellemes időtöltés a hétköznapi rohanásban megállni itt és elidőzni egy kávé és egy sütemény mellett. A nyári kánikulában pedig igazán jó dolog kiülni a teraszára és egy isteni Szamos fagylaltot elfogyasztva csak nézni a járókelőket.

A cukrászda pultjaiban számos finomság készteti az ember elcsábulásra. Ilyenek a hagyományos receptúrák alapján készült házias édes sütemények, a krémes sütemények, az ország torták, a klasszikus torták, az édes és sós teasütemények, a csodálatos és finom Szamos kézi készítésű bonbonok, a Szamos marcipánok. Házi főzött, kézműves fagylaltok is kaphatók. A választékot a cukrászda kedves és segítőkész munkatársai igyekeznek mindig az igényeknek megfelelően bővíteni, úgy hogy megőrizzék az Aranyalma Cukrászda sajátos és közkedvelt íz világát. Fontosnak tartották, hogy mindenki találjon az egészségének és a táplálkozási módjának megfelelő desszertet, ezért kaphatók fenséges glutén- és tejmentes finomságok is.

Az Aranyalma Cukrászda szolgáltatásai közé tartozik a tortarendelés, a süteményrendelés, az egyedi torták készítése, különleges alkalmi torták készítése, esküvői torták elkészítése és kiszállítása valamint az esküvőkön kívül vállalnak sütemény kiszállítást egyéb rendezvényekre is.

A nagyobb ünnepekre, mint a karácsonyra és a húsvétra mindig készülnek szezonális csemegékkel. A bejglijük fantasztikus, nem is csodálkozunk, hogy évek óta nívós helyezéseket érnek el az Év bejglije versenyen.

Ha még nem járt az Aranyalma Cukiban, akkor ezért is érdemes ellátogatni Székesfehérvárra és megkóstolni a csakis természetes alapanyagokból készült süteményeket, tortákat és desszert különlegességeket.

További információkért kattintson az Aranyalma Cukrászda weboldalára vagy Ecardjára!