fbpx

Dr. Tóta Ügyvédi Iroda

Dr. Tóta Ügyvédi Iroda

A szolnoki Dr. Tóta Ügyvédi Irodában Dr. Tóta Áron és Ifj. Dr. Tóta Áron ügyvédek elsősorban az ingatlanjog, a családjog, az gazdasági jog, a társasági jog, az öröklési jog, a munkajog és a büntetőjog szakterületekre specializálódtak, de ezeken felül még számos további szakterületeken is ellátják az ügyvédi képviseletet peres és peren kívüli eljárásokban. Akár magánszemély ügyéről, akár céges ügyfélről, akár kicsi vagy nagy horderejű ügyről van szó, minden esetben ugyanakkora nagy figyelemmel és szakértelemmel állnak a megbízóik rendelkezésére.

Megbízható jogi szolgáltatások

Dr. Tóta Áron és ifj. Dr. Tóta Áron legfőbb célja, hogy az ügyvédi irodájukhoz forduló ügyfeleknek mindig a legjobb naprakész tudásuk szerint és a legmagasabb színvonalon biztosítsák az ügyintézéshez a hatékony megoldásokat. Azt vallják, hogy a gyorsaság és a körültekintő pontosság az ügyvédi szakmában egy alapvető hozzáállás. Sok éves jogi tapasztalattal, klasszikus stílusban nyújtanak megbízható jogi segítséget magánszemélyek és gazdasági társaságok számára.

Az irodájuk elismert tapasztalattal rendelkezik az ingatlanjog, az ingatlanokkal kapcsolatos szerződések és adásvétel területén. Szaktudásunkkal segítséget nyújtanak többek között a cégalapítás, cégképviselet, az alapítványok, egyesületek, a polgárjogi szerződések, a hagyatéki és örökléssel összefüggő ügyek, a követelések érvényesítése, a munkaügyi perek, a polgári perek képviseletének világában.

Az ügyvéd urak számára a legfontosabb a precizitás, az ügyfélközpontúság és a szakmai elhivatottság. Abban hisznek, hogy ezek a tulajdonságok jelentik a garanciát arra, hogy egy valóban sikeres és eredményes együttműködés jöhet létre az ügyvéd és megbízója között.

További információkért kattintson tovább a Dr. Tóta Ügyvédi Iroda digitális névjegyére!