fbpx

Autószerviz és gumiszerviz – Takács Kft.

Takács Kft. autószerviz és gumiszerviz

Az edelényi Takács Kft. először családi vállalkozásként már több mint negyed évszázaddal ezelőtt kezdte el a tevékenységét a teherszállításban, majd pedig idővel a fejlesztéseiknek köszönhetően a szállítmányozás mellett a meghatározó területük az autószerviz, gépjárművek javítása, a gépjárműalkatrészek kereskedelme és a műszaki vizsgáztatás lett.

A tágas, több beállásos, korszerűen felszerelt műhelyükben személyautók, kisteher gépjárművek javítását, szervizelését végzik.

Takács László a Takács Kft. szervizének ügyvezetője elmondta nekünk, hogy a csapatában a munkájukra igényes, lelkes hozzáállású és jó szakemberek dolgoznak. A megbízhatóság az egyik legfontosabb alappillére a vállalkozásuknak, ez pedig megmutatkozik mind a benne dolgozó személyek értékrendjében, az ő szaktudásukat kiegészítő professzionális gépek használatában és a felhasznált eszközök minőségében.

Mesterfokú motordiagnosztika

Az autószerelő műhelyükben örömmel vállalják személygépjárművek és kisteher gépjárművek javítását, olajcserét, műszaki állapot felmérést, vizsgára történő műszaki felkészítést, gumiszerelést, futómű vizsgálatot és beállítást, lengéscsillapító mérést, fékhatás mérést, féktárcsák és fékdobok gépi szabályzását, vonóhorog felszerelést, injektorok próbapadi mérését, fényszóró állítást és alkatrész beszerzést. Márka függetlenül végzik személyautók, motorkerékpárok, kis teher- és nagy tehergépkocsik, autóbuszok, lassújárművek, utánfutók és lakókocsik műszaki vizsgáztatását. A Takács Kft. autószerelő műhelye rendelkezik olyan hibakód kiolvasó műszerekkel, melyekkel a legtöbb modern gépjármű motorját lehet diagnosztizálni.

A gépjármű szerviz mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gumiszerelésre. Nem csak szezonálisan, hanem mindig felhívják ügyfeleik figyelmét a jó állapotú gumiabroncsok biztonságot nyújtó fontosságára.

Az edelényi Takács Kft. 0-24 órás autómentés szolgáltatásával is mindig készenlétben áll. Magas színvonalon felszerelt autómentőikkel 5 tonnáig vállalnak gépjármű mentést és autószállítást. Sok éves tapasztalatuknak, gondos és figyelmes hozzáállásuknak köszönhetően bizonyos, hogy a gépjárműve biztonságban lesz a Takács Kft autószervizének csapatánál.

További információkért kattintson a Takács Kft weboldalára!