fbpx

Kapos-Épker Építőanyag Centrum és Tüzép

Kapos-Épker Építőanyag Centrum és Tüzép

Kaposvár északi peremén, a 67-es út mellett Található a Kapos-Épker Építőanyag Centruma, ahol tulajdonképpen megtalálható és megvásárolható minden, ami egy építkezéshez kell. Lehet szó teljesen új ház építéséről, felújításról vagy a mindennapi házkörüli munkálatokról, a Kapos-Épker szakemberei minden tevékenységhez minőségi építőanyagok széles választékával várják a vásárlóikat.

Kapható minden, ami az építkezéshez, felújításhoz kell!

Sipos Zoltán alapító, tulajdonos a csapatával azt a célt tűzte ki célul, hogy az építkezések felújítások területéről minden felmerülő igényt teljes mértékben ki tudjanak szolgálni. Mindezt úgy, hogy az áraik megfizethetőek maradjanak és a termékek minősége pedig állandó jelleggel a legmagasabb színvonalon tudjon megnyilvánulni. Rendszeres időközönként törekednek arra, hogy valóban kedvező akciókkal könnyítsenek a vásárlóik kiadásain. De nem csupán ezektől olyannyira népszerűek Kaposváron és a környéken élők körében. Hanem, mert a Kapos-Épker Építőanyag Centrum csapatát kiváló szaktudású emberek alkotják, akik segítőkészségük, rugalmasságuk, gyorsaságuk mellett végtelenül kedvesek is. Mindent megtesznek a vásárlóik kényelmes vásárlásáért és az elégedettségükért. A megrendelőiknek egyedi árajánlatot készítenek, örömmel nyújtanak szaktanácsadást és megoldanak minden anyagtárolási és kiszállítási igényt. A kiszállításban kimondottan profi módon működnek, az ütemezett kiszállítástól, a fuvarszervezésen át a darus-billenős teherautós fuvarozásig mindent elrendeznek.

A termékválasztékot, az igényeket és a piacot figyelembe véve folyamatosan bővítik. Az építőanyagok között kaphatók beton termékek, cement, faanyagok, téglák, térkövek és burkolókövek, alapozók, segédanyagok, burkolatragasztók, aljzatkiegyenlítők, tetőfedő anyagok és kiegészítők, vasanyagok, bitumenes zsindelyek, tetőablakok és kiegészítőik, vasanyagok, szigetelőanyagok, födémek, kéményrendszerek, festékek, csavarok, gipszkarton és számos szerszám is.

Természetesen ezzel a felsorolással a teljesség igénye nélkül nyújtottunk egy pici betekintést a valóban széles építőanyag választékba, azonban mindenképpen érdemes a Kapos-Épker weboldalára kattintani, ahol az építőanyag katalógus segítségével sokkal átfogóbb képet lehet kapni.