fbpx

Perforo, a duguláselhárítás pécsi szakértői

Perforo, a duguláselhárítás pécsi szakértői

A pécsi Perforo Kft. duguláselhárítással foglalkozik, a duguláselhárítás igazi szakértőja. A vállalkozás ügyvezetőjével, Kürti Péterrel beszélgettünk a hivatásuk értékeiről és kihívásairól.

A Perforo tevékenységei főképpen a víz és csatornarendszerek hibáink elhárítása és karbantartása köré összpontosulnak. Ezek a szolgáltatások alapvetően a duguláselhárítás, a kamerás csatornavizsgálat, a műszeres nyomvonalkeresés és a womázás. Kiemelt fontosságú kihangsúlyozni, hogy a Perforo Duguláselhárítás szakemberei ezekhez a munkálatokhoz a jelenleg elérhető legfejlettebb technológiai megoldásokat alkalmazzák.

Ha eldugult a WC vagy a lefolyó…

Ha belegondolunk egy dugulásos helyzetbe, akkor úgy gondoljuk, hogy nem alakul ki előtte egy tolakodó tömeg. Senki sem nagyon furakszik önszántából, hogy engedjetek előre, majd én megoldom. Kell ehhez a munkához az erős idegzet, a jó fizikai állapot, a kiegyensúlyozottság és az empatikus hozzáállás. Mert a lefolyó vagy a WC dugulásának elhárítása bizony kellemetlen feladat, és van az az állapot, aminél a szakember segítsége nélkülözhetetlen. Kürti Péter elmesélte, hogy az a tapasztalatuk, hogy az ügyfeleik sok kínszenvedést megúsznának, ha a szakszerű segítségért időben folyamodnának. De ha már megtörtént a nagyobb baj, ők annak ellenére is inkább kihívást látnak a feladatban és nem problémát. Természetesen a Pécsi Duguláselhárítás munkatársaival és a speciális eszközeikkel arra törekednek, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a dugulások elhárítása.

Nagyon sok probléma alapvetően a mindennapi használat megváltoztatásával könnyedén kiküszöbölhető lenne. Hiszen, ha a lefolyókba el van helyezve egy egyszerű szűrő, az máris megakadályozza, hogy ételmaradékok, hajszálak lejussanak a csövekbe. A konyhai lefolyók dugulásánál a leggyakoribb károkozó a lefolyóba öntött zsír, olaj és kávézacc szokott lenni. Környezettudatosságból is fontos ezek lefolyóba öntéséről leszokni. A fürdőszobai lefolyók nagy ellensége a hajszálakon felül a kozmetikumok, szappanok, tusfürdők túlzott mértékű használata.

Ha megtörtént a dugulás, akkor a Pécsi Duguláselhárítás szakemberei egy úgynevezett csőgörénnyel, vagyis a spirálos csatornatisztító géppel, hatékonyan és gyorsan tisztítják át a csővezetéket. A brutálisan zsíros lerakodások felszámoláshoz a magasnyomású womázást szokták bevetni. Továbbá manapság már elérhetőek olyan professzionális technológiák, melyek segítségével bontás nélkül is fel lehet térképezni a csatornák és csővezetékek belső állapotát. A kamerás csatornavizsgálattal a megrendelő teljesen pontos képet kaphat a helyzetről, megvizsgálható a csatornahálózat állapota és a dugulás oka is könnyen kideríthető.

A pécsi Perforo Duguláselhárítás szakemberei a legmagasabb minőségben és megfizethető áron végzik munkájukat, főként Baranya megyében. A víz és csatornarendszerek hibáit a diagnosztizálástól az elhárításig komplexen és precízen hajtják végre.

Kattintson a digitális névjegyükre és mentse el egy kattintással az elérhetőségeiket, hogy ha szükséges, akkor legyen kéznél profi szakember!