fbpx

Equiseti Patika, támogató az egészsége megőrzésében

Equiseti Patika, támogató az egészsége megőrzésében

Bódvaszilas gyógyszertára az Equiseti Patika széles árukészlettel, szakszerű, gyors kiszolgálással és kedvező árakkal várja a látogatókat. A gyógyszertárra az igényes, letisztult környezet a jellemző.

A legfontosabb alapelve a patika szakembereinek a betegközpontú segítőkész hozzáállás. Ezért is maradtak meg a kialakítás során a klasszikus kiszolgálópultos patikai rendnél, mert abban hisznek, hogy ilyen módon lehet a legoptimálisabban a vásárlókkal való bizalmi kapcsolatot fenntartani és ápolni, mert az Equiseti Patika dolgozói számára a páciensek a legfontosabbak. Szaktudásukkal, tanácsaikkal és figyelmességükkel igyekeznek minden felmerülő igényt kielégíteni és olyan szolgáltatást nyújtani, melyek segítik a látogatókat a betegségek megelőzésében és az egészséges életmódjuk fejlesztésében.

A legjobb vitaminokkal a lendületes mindennapokért!

A bódvaszilasi gyógyszertár kínálatában a vényköteles és vény nélkül is megvásárolható gyógyszerek és gyógyászati készítmények mellett nagy választékban kaphatók vitaminok és táplálék kiegészítők is. A homeopátiás készítmények után érdeklődők számára is sok lehetőséget tudnak a patika gyógyszerészei ajánlani. A gyógyszertár a nevét is egy gyógynövényről, a mezei zsurlóról (equiseti herba) kapta, ezért a természet patikája is képviseli magát a gyógyszertári polcokon. Számos gyógynövény alapú gyógyhatású készítmény és gyógytea keverék is vásárolható.

De mindezek mellett kaphatók gyógyászati segédeszközök, kötszerek, allergia elleni készítmények, tápszerek, babaápolási termékek, gyógyteák, gyógykozmetikumok, bőrápoló szerek, naptejek, száj- és fogápolási cikkek valamint állatgyógyászati termékek is.

Az Equiseti Patikába betérő vásárlók kényelmes, tágas belső térben és modern, tiszta környezetben vásárolhatják meg a szükséges gyógyszereiket. A patika dolgozói abban hisznek, hogy a teljes gyógyuláshoz a lelket is ápolni kell, ezért mosolyukkal, kedves segítőkészségükkel támogatják a pácienseiket a betegségekből való gyorsabb felépülésben.

Megköszönve az eddigi bizalmat, szeretettel várják a vásárlóikat az Equiseti Patika gyógyszerészei. További információkért kattintson a gyógyszertár digitális névjegyére!