fbpx

FEFA a kábeldobok gyártója és forgalmazója

FEFA a kábeldobok gyártója és forgalmazója

Az edelényi FEFA Kft. a fő tevékenységét illetően kábeldobok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, azonban a telephelyük tovább specializálódott arra, hogy minden a lehető legjobb minőségben legyen elérhető, ami famegmunkálással vagy bármilyen faipari igénnyel kapcsolatos.

A FEFA több évtizedes szakmai tapasztalattal gyárt fa kábeldobokat és magas minőségű faipari termékekkel szolgálja ki a vásárlóit. A kábeldobok után érdeklődők elsősorban ipari felhasználók, gyártóüzemek, kisebb-nagyobb műhelyek vagy építőipari szolgáltatók. De mivel annyira szép és igényes kábeldobokat gyártanak kiváló minőségű faanyagból, már volt olyan vásárló is, aki lakásdekorációnak szánta a megvásárolt kábeldobot. Mi tagadás, egy kevés csiszolással, festéssel vagy egyéb dekorációval nagyon egyedi, újrahasznosított lakberendezési tárgyat varázsolhatunk egy kábeldobból. A FEFA célja, hogy olyan termékeket biztosítson, melyek professzionális szinten, biztonságosan, környezettudatos módon nyújtanak megoldásokat minden szegmens számára.

Raklapok és kábeldobok gyártása és forgalmazása

Az általuk gyártott és forgalmazott kábeldobok megfelelnek a műszaki követelményeknek és lehetővé teszik a szigetelt vezetékek, tekercsek, huzalok biztonságos, sérülésmentes szállítását és tárolását. Az edelényi FEFA garantáltan a legjobb feltételeket kínálja a fogyasztói számára nemcsak a fából készült kábeldobok esetében, hanem minden faipari termék és fűrészáru kapcsán. Forgalmaznak még pellet tüzelőanyagokat, faipari aprítékot, fenyő fűrészárut, fenyőrönköt és MÁV-EUR raklapokat. A rakodólapokat az igényeknek megfelelően le is gyártják, de vásárolhat a FEFA Kft-től új, újszerű és használt EUR raklapokat is. Fafeldolgozó gépparkjuknak köszönhetően a fenyőrönkök darabolása is megoldott.

Amennyiben szüksége lenne a FEFA Kft. szolgáltatásainak bármelyikére, kattintson a digitális névjegyükre és hívja őket bizalommal!