fbpx

MAP Mérnöki Bt. – Csúcson a gyengeáramú rendszerekben!

MAP Mérnöki Bt. – Csúcson a gyengeáramú rendszerekben!

A gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése a felsőzsolcai MAP Mérnöki Bt. tevékenységi körében számos különféle területből épül fel.

A fő profiljuk a tűz- és behatolás jelző rendszerek, video megfigyelő rendszerek (CCTV), beléptető rendszerek, valamint nővérhívó és strukturált hálózatok tervezése és kivitelezése. A MAP Csoport egy komplex gyengeáramú rendszernek a tervezési ténykedése során gondosan készíti el az ajánlati tervet, a koncepció tervet, a kiviteli tervet, az engedélyezési és a megvalósulási tervet is.

Komplex gyengeáramú és tűzvédelmi rendszerek tervezése és kivitelezése

A cég igen jelentős tapasztalattal rendelkezik a tűzvédelmi és behatolás védelmi rendszerek tervezésében és a kulcsrakész telepítésében. A biztonságtechnikai megoldások az elmúlt évtizedekben rohamléptékben fejlődtek, melyek követésében és alkalmazásában a MAP csapata mindig az élenjár. Hiszen a céljuk az, hogy a lehető legintelligensebb megoldást kínálva építsék ki partnereiknek azt a rendszert, amely alkalmas az élet megóvására és a vagyonbiztonságra.

A tűzvédelmi tevékenységeken belül még vállalják a beépített hő- és füstelvezető rendszerek telepítését, felülvizsgálatát és karbantartását is.

Napjainkban már egyre jobban előtérbe kerül a riasztórendszerekkel együtt alkalmazva a videós megfigyelő rendszerek és a rögzítő rendszerek kiépítése. Ezeknek a rendszereknek igen megnőtt a szerepük, hiszen nagy fontossággal bírnak a bűnmegelőzésben. A MAP szakemberei a kisebb családi házas megfigyelő rendszerektől a nagy kiterjedésű városi térfigyelő rendszerekig vállalják a kamerarendszerek kiépítését, tervezését. A riasztórendszerek és vagyonvédelmi rendszerek kiépítését is számos alkalommal hatékonyan végezték már lakások, családi házak, üzlethelységek, irodaházak és gyáregységek számára is.

A MAP Mérnöki Bt. szakemberei által tervezett rendszerek kivitelezésénél az üzembe helyezés is biztosított, amely elvégzése után a telepített hálózatokat megfelelő szakértelemmel karbantartják, így az hibátlanul és a lehető leghosszabb ideig működhet. A cég szakemberei mind magasan képzettek a gyengeáramú rendszerek kivitelezésében, a szakmában eltöltött több évtized alatt számos ipari méretű kivitelezésben szereztek jártasságot. A MAP Csoport elégedett partnereinek a száma évről évre növekszik, ha Ön is ennek a hatékony és sikeres csapatnak a közreműködésével szeretné megóvni a vagyonát, akkor kattintson a MAP Mérnöki Bt. weboldalára!