fbpx

Gyógyászati segédeszközök – Rehab-Észak Kft.

Rehab-Észak Kft. Egy teljesebb életért!

A Rehab-Észak Kft. 1998-ban lett a Rehab cégcsoport kiemelt partnere és az elmúlt évtizedek alatt kulcsfontosságú szerepet töltött be a mozgásszervi panaszok gyógyítására kifejlesztett gyógyászati és orvostechnikai segédeszközök gyártásában és kiszolgálásában. A Rehab Zrt. már 1915 óta segíti a mozgásukban és az önálló életvitelben korlátozott, vagy segítségre szoruló embertársainkat abban, hogy a képességeikhez mérten a lehető legteljesebb életet élhessék.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk kihangsúlyozni a cégcsoport eszmeiségét, amely hiszi és hirdeti az esélyegyenlőség és az önálló életvitel folytatáshoz való hozzáférés lehetőségét. Ez egy olyan alapvető emberi jog, amely megvalósulásáért aktívan és mindig szükséges lépéseket tenni. Ebben a Rehab-Észak Kft. szakemberei sem ismernek lehetetlent. Büszkék arra, hogy a munkájuknak értéke van, hogy a lehető legjobb segítséget tudják biztosítani a mozgásszervi rendellenességekkel küzdő vagy segítséggel élő embertársainknak. Mi lehet annál nagyobb öröm, minthogy az ember élhető módon visszanyeri a szabadságát, a cselekvő és alkotó erejét. Olyan szerethető megoldásokat igyekeznek biztosítani, melyek az önállóság biztosítása mellett könnyebbé, egyszerűbbé teszik a mindennapi életet. Ezzel könnyítve azt, hogy a felhasználó visszailleszkedjen a baráti és családi közösségi életbe, hogy visszatérhessen a munkájába vagy kezdhessen bele valami egészen új és másokat is inspiráló tevékenységbe.

Gyógyászati segédeszközök, mozgásszervi rehabilitáció

A Rehab cégcsoport hazánkban egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a mozgásszervi és rehabilitációs segédeszközök tervezése, gyártása és kereskedelme területén, valamint élen jár a termékekhez kapcsolódó szolgáltatások biztosításában is, mint a szervizelés és az alkatrész kereskedelem. A szolgáltatásokat kiválóan képzett és gondosan figyelmes szakemberek biztosítják. Nem vitás, hogy a legkorszerűbb anyagok felhasználásával a legmodernebb technológiákat alkalmazzák. A miskolci Rehab-Észak látogatói olyan szolgáltatások igénybevételével élhetnek, mint a kerekes székek javítása, az egyedi ortézisek és alsó végtag protézisek gyártása, ortopédia és mozgásszervi rehabilitációs magánrendelések, szaktanácsadás. A tágas bemutatóteremben pedig lehetőség van egyes eszközök kipróbálására is.

A Rehab-Észak Kft. által gyártott és forgalmazott termékek sora teljes egészében lefedi az ortopédia, a traumatológia, a sebészet és a rehabilitáció teljes segédeszközeinek körét, az egyedi gyártású, a testközeli eszközöket, a protéziseket, ortéziseket, a kerekes székeket, mopedeket illetve a rehabilitációs, otthonápolási eszközöket, valamint az olyan életvitelt segítő termékeket, mint például a kapaszkodók, a fürdőszobai kiegészítők, a vérnyomásmérők vagy az ápolási ágyak.

Tudjon meg többet a prémium minőségű gyógyászati segédeszközökről a Rehab-Észak Kft. weboldalára kattintva!