fbpx

A Dr. Moldoványi Fogászati Centrum a szép fogakért!

A Dr. Moldoványi Fogászati Centrum a szép fogakért!

A Dr. Moldoványi Fogászati Centrum Székesfehérváron már közel 30 éve gondoskodik arról, hogy a pácienseiknek egészséges és szép mosolyuk legyen.

Dr. Moldoványi József a fog és szájbetegségek szakorvosa valamint konzerváló fogászati és fogpótlástani szakorvos célja az volt, hogy létrehozzon egy olyan családias fogászati centrumot, ahol a magas szakértelem, a korszerű technológiák általi magas színvonalú ellátás egy szeretetteljes és félelemmentes környezetben valósulhasson meg. Ez tulajdonképpen a lánya, Dr. Moldoványi Nóra fogorvos és a fogászati centrum többi kiváló szaktudású csapattagjának segítségével valóra is vált.

A gyönyörű mosoly egy életre szól

Kiemelkedően fontos a Dr. Moldoványi Fogászati Centrum szakemberei számára, hogy a fogászati kezelések a legmagasabb színvonalon a legmodernebb berendezések alkalmazásával és innovatív anyagok felhasználásával valósuljon meg. Alapvető hozzáállásuk az empatikus, türelmes és betegközpontú hozzáállás. Arra törekednek, hogy a fogorvosi szék ne félelmet, hanem a tökéletes mosoly felé vezető utat jelentse.

Sok páciens felnőttek és kisgyermekek is tanúskodnak arról, hogy az itt beígért fájdalommentes kezelések valóban fájdalommentesek. Csodák csodájára történnek itt olyan dolgok, hogy a rettegve érkező páciensek távozásnál széles mosollyal az arcukon azt tudakolják, hogy mikor jöhetnek legközelebb.

Számos fogászati problémára nyújtanak minőségi ellátást, mint a konzerváló fogászatra, fogpótlásokra, implantátumok behelyezéséhez, szájsebészeti beavatkozásokhoz, fogszabályozásra, fogfehérítésre, lézeres fogászati kezelésekre, de még fogékszerek készítésére is van lehetőség.

A fogászati centrum környezete és rendelői nemcsak korszerűek, hanem kellemes és nyugodt teret biztosítanak. Az itt dolgozók mindannyian végtelenül kedvesek és segítőkészek. Mi jó szívvel ajánljuk a székesfehérvári Dr. Moldoványi Fogászati Centrumot.

További információkért kattintson a fogászat weboldalára!