fbpx

Oltott mész a Mészkő-Épkertől!

Mészkő-Épker, ha oltott mész kell!

Az oltott mész még napjainkban is fontos alapanyaga az építőiparnak. Hazánkban hajdanában, még a cement használatának elterjedése előtt ez volt az egyetlen nagy mennyiségben is rendelkezésre álló kötőanyag. A modern építőiparban önmagában már ritkán alkalmaznak oltott meszet, azonban nélkülözhetetlen adalékként szolgál. Habarcsok és vakolatok legfontosabb alapanyaga.

A szabadbattyáni Mészkő-Épker Kft. már több mint 40 éve foglalkozik oltott mész gyártásával és kereskedelmével. Az általuk gyártott oltott mész kiváló minőségét az egyenletes szemcseméretű mészkő adja. A több évtizedes tapasztalatnak és a gyártási technológia fejlődésének köszönhetően a Mészkő-Épker szakemberei mindig biztosítani tudják a kiváló minőséget. Ezt az állandó minőséget laboratóriumi bevizsgáltatással és minőségi tanúsítvánnyal rendszeresen alá is támasztják.

Az oltott mész előnyei az építőiparban

Az oltott mész használatának számtalan előnyét ismerjük, hiszen mészhabarcsból készült falazatok nagyon jó ellenálló képességgel rendelkeznek, jól tűrik a nedvességet. Fertőtlenítő és penészedést gátló hatású, a pára és a légáteresztő tulajdonságai miatt szellőzést biztosít a falnak, szép fehér színű valamint kültéren és beltéren is egyaránt alkalmazható.

Manapság már egyre többen vannak, akiknek igényük, hogy az otthonuk vegyszermentes legyen, és tiszta, egészséges közeg legyen a falak festése után. Számukra kimondottan előnyös a mészfestés.

A Mészkő-Épkernél nagy- és kiskereskedelmi értékesítést folytatnak. A mészoltás mellett teljes körben kínálnak építőanyagokat, a tüzelőanyagokat és szigetelőanyagokat is nagy választékban forgalmaznak. Nagyon büszkék az együttműködéseikre, hiszen az ország teljes területére kiterjedt viszonteladói kapcsolataik vannak. A mésztelep egész évben működik, ezzel télen is folyamatosan biztosítják a fagymentes oltott meszet.

Az építőanyag kereskedelem mellett számos szolgáltatást is igényelni lehet a Mészkő-Épker csapatától, így ha Önnek teherfuvarozásra, faanyagok kiszállítására, darus kocsis házhoz szállításra vagy akár építőanyagok esetében anyagbeszerzésre van szüksége, akkor keresse bizalommal a szabadbattyáni mészkő királyokat.

További információkért kattintson a Mészkő-Épker digitális névjegyére!