fbpx

Kapos Raklap, rakodólapok adás-vétele

Kapos Raklap, rakodólapok adás-vétele

A kaposvári Kapos Raklap több évtizede foglalkozik raklapok adás-vételével, minősítésével, raklapok javításával valamint egyedi méretű rakodólapok és ládák gyártásával.
A raklapok a hatékony áruszállításhoz tökéletes és biztonságos megoldást nyújtanak. Hiszen ha egy nagyobb méretű gép a szállítandó termék, akkor a raklap képes biztonságos alapot teremteni az emeléshez és a további mozgatáshoz.
A Kapos Raklapnál egyutas és többutas (EUR) raklapok értékesítésével és felvásárlásával foglalkoznak. De, hogy mit is jelent az egyutas a raklap, arról a vállalkozás egyik ügyvezetőjét Kéri Zoltán urat kérdeztük meg.

Az egyutas raklapok sajátossága, mint kiderült, hogy rövidtávú használatra lettek megmunkálva. Ez persze nem egészen azt jelenti, hogy csak egyszer lehet ezeket használni, hanem az elvárás velük szemben, hogy egy teljes logisztikai kört kibírjanak. Tehát az olcsóbb egyutas raklapok megbízhatóan működnek a fel- és lerakodásnál, a szállításnál, az átpakolásnál és a raktározási munkák során is.
A hosszú távú sorozatos szállítási munkálatokra már a többutas raklapok lettek kifejlesztve, ezek EUR néven is ismertek. Drágábbak, viszont nagyon strapabíróak.
A Kapos-Raklap kaposvári telephelyén a raklapok és a raklap kiegészítők, mint alátétfa, magasító forgalmazása mellett vállalják az EUR raklapok javítását, felújítását, árusítását, átvételét. Valamint egyedi igények szerint gyártanak le rakodólapokat, ládákat és egyutas raklapokat.

Egyedi méretű raklapok gyártása

Előfordulhat, hogy a megrendelő a raklapok standard szabványméretei között nem talál megfelelő méretű raklapot. Azonban ebben az esetben sincs probléma, mert a Kapos Raklap szakemberei rövid határidőn belül gyártják le a speciális igényeknek megfelelő raklapokat és ládákat. Kiemelten figyelnek arra, hogy minőségi alapanyagok felhasználásával tartós és nagy teherbírású eszközt gyártsanak, amely tökéletes illeszkedik a megrendelő igényeihez, a szállítás módjához, a termék méretéhez és súlyához.
A megfelelő javítási engedélyek mellett a Kapos Raklapnál lehetőség van a raklapjavítás szolgáltatás igénybevételére is, amely nemcsak gazdaságos és praktikus megoldás, hanem környezetkímélő is. A szakemberek gondos odafigyeléssel, professzionális gépekkel és jó minőségű faanyagokkal végzik el a raklapok javítását, melyek minden előírásnak maximálisan megfelelnek.

Még mindig nagyon divatosak a raklapokból készült bútorok, szinte minden barkács vagy lakberendezési magazinban remek ötletek születnek meg a gazdaságos, strapabíró és designos DIY raklap ülőgarnitúrákra. Az ilyen kerti bútorokhoz felhasználható raklapokat is jó áron lehet beszerezni a Kapos Raklap telephelyéről.
A megrendelő igénye szerint lehetőség van 1 darabtól egészen több ezer darabot is rendelni, melyekhez adott a házhozszállítás lehetősége is.

Ha pedig önnek van feleslegessé vált raklapja, akkor is keresse fel nyugodtan a Kapos Raklap Kft szakembereit, ehhez pedig kattintson a digitális névjegyükre!