fbpx

Quatro Natura Hulladékmenedzsment

Quatro Natura Hulladékmenedzsment

Hogy mit is jelent a hulladékmenedzsment kifejezés? A hulladékszállítással, hulladékbegyűjtéssel és kereskedelemmel foglalkozó veszprémi Quatro Natura tevékenysége kapcsán kifejtjük a hasznosságát.

A hulladékmenedzsment tulajdonképpen egy teljes körűen biztosított hulladékgazdálkodási stratégia. Leginkább vállalatoknak, de akár lakóközösségeknek kínál olyan személyre szabott megoldásokat, melyekkel nem csak a keletkező hulladék begyűjtését lehet megoldani, hanem a keletkező hulladékok csökkentését is segíti.

A Quatro Natura célja, hogy a szervezeti felépítéstől kezdve a belső logisztikai folyamatok optimalizálásán keresztül biztosítson egy ökológiailag és gazdaságilag is hatékony rendszert. A szolgáltatás segítségével teljesen feltérképezhető, majd pedig szabályozható a hulladékok keletkezése, gyűjtése, tárolása és kezelése. Továbbá biztosított a jogszabályi kötelezettségekből fakadó feladatok maradéktalan teljesítése is. A cég szakemberei a partnereikkel folytatott személyes konzultációik során felülvizsgálják a rendszer hatását és szükség esetén tovább is dolgoznak rajta, hogy azt megerősítve hosszútávon is fenntartható eredményt érhessenek el. A cél közös. A termelésben keletkező hulladékok mennyiségének és veszélyességének csökkentése, elkülönítve gyűjtése és elszállítása.

Hulladékszállítás és veszélyes hulladék szállítás

A Quatro Natura a megrendelőinek kedvező áron biztosítja a szabályoknak maximálisan megfelelő hulladékszállítást és hulladék elhelyezést. Legyen szó ipari, mezőgazdasági, lakossági vagy üzleti tevékenységből származó hulladékról, biztos lehet benne, hogy a Quatro Natura szakemberei gondos munkát végeznek.

Továbbá az ipari, mezőgazdasági és lakossági tevékenységek során képződő hulladékok kezelése mellett a Quatro Natura a veszélyes hulladékok elszállítását, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő további kezelését és ártalmatlanítását is biztosítja. A veszélyes hulladék gyűjtéséhez és szállításához megfelelő ADR-es szállítás követelményeinek megfelelő eszközparkkal rendelkeznek.

A jól felszerelt gépjárműparkjuknak köszönhetően lehetőség van mindenféle méretű eszközt a 3-tól akár 30 köbméter térfogatú konténerig is igénybe venni.

Tevékenységüket elsősorban Veszprémben, Székesfehérváron, Siófokon és ezek vonzáskörzetében végzik, azonban az országos engedélyüknek és a remek géppark flottájuknak köszönhetően a szolgáltatásaikat országszerte is örömmel kiterjesztik.

További információkért látogasson el a veszprémi Quatro Natura Hulladékmenedzsment weboldalára!