fbpx

Vámügynökség – Vámközvetítő Kft.

Vámközvetítő Kft. Vámügynökség

Van egy javaslatunk Önnek. Ha az Ön vállalkozása vám és külkereskedelmi tevékenységet végez, akkor ne lássa el pluszban az alkalmazottait egy vámügynökség feladataival is, melyek intézéséhez nem rendelkeznek kellő szakmai felkészültséggel. Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy a Vámközvetítő Kft. szakembereit kéri fel a munkára!

 

1992 óta megbízható partner a vámközvetítésben

Egy precíz és megbízható vámügynökség vámhatósági engedélyek tárházával rendelkezik, melyekkel megfelelőképpen képviselheti megbízói érdekeit és képes megfelelni a partnerei igényeinek.

A Vámközvetítő Kft. már több mint 30 éve teljes körű, gyors és pontos vámügynökségi szolgáltatásokkal áll a partnerei rendelkezésére. A győri központú társaság fő profilja a vámügyintézés, a környezetvédelmi termékdíj ügyintézése, a jövedéki ügyintézés, valamint a szállítmányozás és a külkereskedelmi áruforgalomhoz kapcsolódó statisztikai adatszolgáltatást. A cég szolgáltatási körébe tartozik a vámtanácsadás is, amely feladat végzéshez 10 vámtanácsadót foglalkoztatnak.

Bízza profikra a vámügyeket!

Munkatársaik mind a vámtanácsadók, mind a vámügynökök is folyamatosan vesznek részt magas színvonalú képzéseken, naprakészek, azaz állandóan nyomon követik a jogszabályok változásait. Szakértelmüknek köszönhetően mindig tisztában vannak azzal, hogy milyen engedélyek és nyomtatványok szükségesek a hatékony ügyintézéshez. A céljuk, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújthassák a lehető leggyorsabb időn belül.

A Vámközvetítő Kft. a partnerei igényeihez igazodva működteti irodáit Győrben és Budapest környékén, jelenleg 4 irodával és 20 telephellyel rendelkeznek.

Nagy jártasságuk van a vám és külkereskedelmi tevékenységet folytató cégek teljes körű és nemzetközi színvonalú kiszolgálásában.

 

A Vámközvetítő Kft. csapata a megbízóik sikeréért dolgozik. Közös a cél, amire előre viszi a megbízót és a megbízottat is.

További információkért látogasson el a Vámközvetítő Vámügynökség weboldalára!