fbpx

Ha vas kell, Vékony Vasker!

Ha vas kell, Vékony Vasker!

Vékony Zoltán mezőtúri vaskereskedelmi telephelyén széles választékban és kiváló minőségben vásárolhatók vasanyagok, trapézlemezek, cserepes lemezek, tető kiegészítők és minden, ami vas.
A Vékony Vasker a vaskereskedelem mellett a tetőlemezek és a tetőépítéshez szükséges kiegészítő építőanyagok kereskedelmére specializálódik. Mindezek mellett ereszcsatorna rendszerek, zártszelvények, csövek, betonacélok, szögacélok, zárszerkezetek, úszó- és toló kapu szerkezetek, dróthálók, kerítés elemek továbbá ipari gázok teszik teljessé az árukészletet.

 

Széles kínálatban kapható minden, ami vas

A Mezőtúr peremén található vaskereskedésben minden olyan termék kapható, ami egy kapuhoz szükséges lehet. Legyen szó úszókapukról, toló kapukról vagy függőkapukról, melyek komplett szettekben is beszerezhetők, de ezek kiegészítő szerelési kellékei is megvásárolhatók. Zsanérok, zártszelvények, mángorolt laposvasak, forgáspont ütközők, szerszámgépek, fúrószárak, vágókorongok, patentívek, portálzárak, kovácsoltvas kapudíszek és még postaládák is folyamatosan bővülő választékban kaphatóak.
Trapézlemezek mindig a polcról elvehetőek, a cserepes lemezek pedig rövid szállítási határidővel egyedi méretekben, sok színben és széles fazon valamint mintaválasztékban kaphatóak.

A Vékony Vasker szakemberei a vásárlói igényeket figyelemmel kísérve igyekeznek tágítani a vaskereskedelem választékát. Végtelen nagy lelkesedéssel azon dolgoznak, hogy Mezőtúr és környéke ipari és lakossági igényeit a lehető legoptimálisabban elégítsék ki. A minőség és az árérték tekintetében mind az építőipari és a lakatosipari felhasználók elvárásainak, mind pedig a kisiparosok és a magánszemélyek szükségleteinek is eleget tudjanak tenni.
A megrendelőik elégedettségét a magas minőségű termékkínálat mellett tanácsadással és házhozszállítási szolgáltatással igyekeznek a maximális szinten tartani. Megrendelését a 3,5 vagy a 12 tonnás jól karbantartott teherautóikkal szállítják Önnek házhoz.

Vékony Zoltán tulajdonos nem titkolt törekvése, hogy ha valakinek vas kell Mezőtúr környékén, az ne tévedjen véletlenül sem másfelé, hanem célirányosan a Vékony Vaskert keresse fel.

További információkért pedig kattintson a Vékony Vasker weboldalára!