fbpx

Temetkezés – Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium

Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium

A miskolci Kerékgyártó Temetkezés családi vállalkozásként működik és a története egészen 1920-ig visszanyúlik. Az 1990-ban újraindult vállalkozásban a temetkezési szolgáltatások nyújtása családi hagyománnyá vált. Minden dolgozójuk elkötelezett a hivatásában és azon igyekszik, hogy a múlt generációitól megtanult tudást, tapasztalatot és bölcsességet méltóképpen gondozhassa. A szereteten és tiszteleten alapuló kegyeletteljes és együttérzéssel teli segítségnyújtás a munkavégzésük alapvető pillére, melyre életcélként tekintenek.

 

Teljes körű kegyeleti szolgáltatások

A Kerékgyártó Temetkezés teljes körűen biztosít temetkezési szolgáltatásokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Miskolcon két temetkezési irodát működtetnek és Edelényben is várják a megkereséseket. Nagyon fontos küldetésük, hogy a szolgáltatásaikkal olyan támaszt és segítséget nyújthassanak, melyekkel nagymértékben tehermentesíteni tudják a gyászoló hozzátartozókat. Az ilyenkor szükséges intézkedéseket gyorsan, gördülékenyen intézik, és mindenről készségesen nyújtanak tájékoztatást.
A szolgáltatási körük része, hogy ügyfeleik igénybe vehetik a temetéssel kapcsolatos ügyintézést, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, koszorúk és csokrok elkészítését és szállítását, valamint az elhunyt szállítását, hamvasztását, hamvak szállítását, koporsós vagy urnás temetés lebonyolítását, ravatalozását és végső nyughelyére történő elhelyezését.
Irodájuk éjjel-nappali halott szállítási készenléttel fogadja a hívásokat. Mind a miskolci és az edelényi temetkezési irodában is képzett és segítőkész munkatársak nyújtanak felvilágosítást a teljes temetési és ügyintézési folyamat szükséges lépéseiről.

A Kerékgyártó Temetkezés társasága az együttérzésük mellett a méltányos áraikkal és kedvezményeikkel is szeretnék a hozzájuk forduló családokat segíteni életük eme nehéz időszakában.

További információkért látogasson el a Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium weboldalára!