fbpx

Lakástextil – Gála Lakástextil

Gála Lakástextil

Otthonunk hangulatát jelentősen meghatározzák a lakástextilek, hiszen színvilágukkal, mintázatukkal, textúrájukkal és egyedi kombinálásukkal igazán különleges hatást érhetünk el. A miskolci Gála Lakástextil boltban és webáruházban mindent megtalálhat, ami kivételesen egyedivé teheti az otthonát.

Textíliák az egész lakásba!

Szőnyegek, függönyök, ágyneműk, ágytakarók, törölközők, dekorációs anyagok, méteráruk, gyerek textíliák, konyhai terítők, párnák, kerti textilek fantasztikusan széles választékban és kiváló minőségben kaphatók.

Azt gondoljuk, hogy a függönyök és a szőnyegek azok a lakástextíliák, melyek a legnagyobb mértékben megadják egy belsőtér karakterét. A Gála Lakástextil boltjának kínálatából szakértő dolgozók segítségével válogathat a könnyű fényáteresztő anyagok és a drámai hatású sötétítő függönyök közül. A Gála hozzáértő csapata lélegzetelállító módon képes felöltöztetni a nappaliját! Szolgáltatási körük része, hogy saját varrodájukban megvalósítsanak minden egyedi igényt, így a függönyökhöz passzoló díszpárnákat is lehetőség van rendelni. Frissítse fel régi kanapéját néhány divatos színvilágú párnával és ágytakaróval!

Szállodai HORECA szektor kiszolgálása

A Gála Lakástextilnél kis és nagykereskedelmi mennyiségek megrendelések teljesítését is örömmel vállalják. A sok évtizedes fennállásuk óta már számos szálloda, hotel, étterem, iskola és közületek textil ellátását biztosították. A megrendelők több száz termék közül válogathatnak. Az árukészletet úgy igyekeznek összeállítani, hogy az az igényeknek, az aktuális trendeknek és a minőségi elvárásoknak megfelelő legyen.

A megfizethető áru termékkínálat mellett olyan szolgáltatásokat is tudnak biztosítani, mint a gépi hímzés, a digitális textilnyomás és a szitázás, melyekkel igazán egyedi elképzeléseket tudnak megvalósítani. A legmodernebb technológia segítségével pedig pontosan és gyorsan válik valóra az Ön által megálmodott elképzelés.

A forma- és munkaruha tervezés valamint gyártás szolgáltatással pedig a vállalkozását egységes arculatúvá teheti. Végtelenül büszkék arra, hogy ezekkel a szolgáltatásokkal a vendéglátó ipari és szolgáltató vállalkozások textil ellátást kompletten meg tudják oldani.

 

További információkért látogasson el a Gála Lakástextil weboldalára és válogasson kedvére egyből a gyönyörű lakástextilek és a szállodai, vendéglátós textília kínálatból.