fbpx

Villamossági Szaküzlet – Jász Villanyász

Jász Villanyász Villamossági Szaküzlet

A jászárokszállási Jász Villanyász villamossági szaküzlet örömmel fogadja a már meglévő és az új vásárlóit. A bolt termékkínálatában az alapvető villanyszerelési anyagok széles választéka található, így ilyenformán, ha Ön kábeleket, vezetékeket, csöveket, dobozokat, moduláris eszközöket, reléket, vagy sarukat keres, akkor a legjobb helyen jár.

Mindezek mellett a rendezett, tiszta és jól átlátható üzletben kapcsolók, dugaljak, szerelvények, lámpák, csillárok, LED-es termékek, világítástechnikai eszközök, ventilátorok, kondenzátorok és egyéb villamossági termékek kaphatók. Szezonálisan karácsonyi világító dekorációk is kaphatók, de az év többi részében gyönyörű hangulatot biztosító díszlámpák, sólámpák vagy lávalámpák is vásárolhatók. Szerezzen örömet a fény erejével!

Minden, ami háztartás. Minden, ami villanyszerelés!

A Jász Villanyász boltjának árukészlete folyamatosan a vásárlók igényeihez igazodva bővül, hogy lefedhessék a világ egyik legizgalmasabb tevékenységéhez, a villanyszereléshez kapcsolódó eszközök széles skáláját. Az üzlet szakemberei a szolgáltatásai köreiket is igyekeznek a vásárlók megelégedettségére tágítani. Így örömmel vállalják el a környező településeken az épületek villanyszerelési munkálatait, villamossági kivitelezését A-Z-ig valamint akár kapumozgató technika telepítést is. Azoknak az ügyfeleiknek, akik rendelkeznek kellő tapasztalattal és maguk végeznék el a munkálatok egy részét, biztosított vésőgépekhez kölcsönzési lehetőség is.

A több éves szakmai tapasztalatuknak, rugalmasságuknak, pontosságuknak, udvariasságuknak és a vevőközpontú kereskedelmi hozzáállásuknak köszönhetően sok pozitív visszajelzés érkezik hozzájuk.

A Jász Villanyász elérhetőségeit máris letöltheti, ha a digitális névjegyükre kattint!