fbpx

SHARP Irodatechnika – Emblémázott ajándéktárgyak Szolnokon

SHARP Irodatechnika – Emblémázott ajándéktárgyak Szolnokon

Nincs semmi ötlete mit is ajándékozzon? Jó lenne valami apróság, ami személyre szabott és egyedi?
A szolnoki TISZA-COPY – SHARP Irodatechnika üzletében lehetősége van az Ön egyedi ötlete alapján ajándéktárgyakat rendelni. Mert szerintünk lehet különleges és praktikus egy fényképes vagy emblémázott ajándéktárgy.

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak

Valljuk be őszintén egy sima egyszínű póló vagy egy bögre önmagában elég unalmas tárgy. De képzeljük csak el amint az álmos reggeleken kezünkbe vehetjük azt a bögrét, amiről az unoka és a család apraja nagyja vigyorog. Ne ettől máris mosolygósan indulhatnak a reggeli kávézások!

Ha van egy kedvenc fotója, miért ne hordhatná azt magán? A SHARP Irodatechnika üzletben egyedi pólók, bögrék, ajándéktárgyak és dekorációs termékek elkészítését vállalják rövid határidővel. Tökéletes ajándékok babaszületésre, szülinapra, házassági évfordulóra, ballagásra, céges emblémázásra, Valentin napra, karácsonyra, a nagyinak bármikor vagy csak szeretettel emlékül. Az itt dolgozók örömmel tapasztalják, hogy a karácsony, az újév közeledtével ugrásszerűen növekednek meg a személyre szabott ajándékokra az igények, ekkor a leggyakoribb kérés a fényképes egyedi naptárak készítése. Válasszon Ön is olyan ajándékot, ami gondos figyelemmel, szeretettel készül és megmosolyogtat!

Irodatechnika – Másolás – Nyomtatás – Szerviz

A szolnoki SHARP Irodatechnika üzletben természetesen főként irodatechnikai termékeket forgalmaznak és irodagép szervizként is működnek. Ha elromlott a nyomtatója, fénymásoló gépe a legjobb egyből szakemberhez fordulni. A TISZA-COPY Kft. szakemberei megbízhatóak, gyorsak és rövid határidővel dolgoznak. A szolgáltatásaik között az irodagépek javítása mellett fénymásoló gépek bérbeadásával is foglalkoznak. Abban az esetben, ha önnek csak eseti sokszorosítási igényei vannak, akkor is érdemes a SHARP Irodatechnika szakembereit felkeresni, mert itt kellemes, nyugodt környezetben valósulhat meg a színes vagy fekete-fehér fénymásolás, a nyomtatás, a szkennelés, a laminálás és a spirálozás is. Mindezen szolgáltatások mellett kiváló minőségű fénymásolók és a gépekhez kapcsolódó kellékek, tartozékok és fénymásoló papírok is vásárolhatóak a szolnoki SHARP Irodatechnikai boltban.

További információkért és a letölthető elérhetőségért keresse fel a TISZA-COPY Kft. digitális névjegyét!