fbpx

Gazda Áruház – Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Zrt.

Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Zrt. Gazda Áruház

A Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Zrt. röviden DPMG Zrt. elsősorban növénytermesztéssel, vetőmag feldolgozással, állattenyésztéssel, gyümölcstermesztéssel és erdőgazdálkodással foglalkozik. Azonban mindezeken felül van Cegléden egy csodás és minden igényt kielégítő Gazda Áruházuk.

A Gazda Áruház a DPMG Zrt. feldolgozó üzemének növény termékeivel, vetőmagjaival és tápjaival mintegy 30 éve szolgálja ki a környező települések gazdáit. Az elmúlt évtizedek folyamatosan fejlődtek, bővültek és az igényekhez igazodva újultak meg. Időközben megnyitották a gépalkatrész és növényvédő szerek raktárát is, melynek sok helyi termelő a mai napig nagyon hálás.

Minden, ami egy gyönyörű kerthez szükséges

A Gazdabolt dolgozói mind jó szakemberek, értik és szeretik a hivatásukat. A gyakori kérdésekre készségesen válaszolnak és fáradhatatlanul rendezik, pakolják az áruház árukészletét, hogy minden hozzájuk betérő látogató kényelmesen és gyorsan tudja intézni a vásárlást. Ez a lelkes munka jól is látszik, hiszen ésszerű logikával felépített, jól átlátható, rendezett és tiszta árupolcok és terméksorok között lépkedhetünk.

A Gazda Áruház kínálatában megszámlálatlanul sokféle vetőmag, vetőgumó, fűmag és virághagyma kapható. Szinte mindenből lehet beszerezni kis és nagy kiszerelést is, így a profi gazdálkodók mellett a hobbi kertészeknek is megéri itt vásárolni. A vetőmagok széles választékán felül műtrágyák és növényvédő szerek is kaphatók, de nincs hiány kézi szerszámokból, kertészeti szerszámokból, kézi elektromos és motoros gépekből, szivattyúkból, kerti gépekből, fűnyírókból és kapálógépekből sem.

A kiváló minőségű termékek között megtalálhatók még borászati eszközök, állattartással kapcsolatos eszközök, fóliák, kötelek, zsákok, létrák, hordók, ládák, drótok, hálók, kötözők, háztartási eszközök, cserepek, vázák, kályhák, kandallók, kerti bútorok és grillek is.

Szaktanácsadás, gyors kiszállítás, óriási választék

A DPMG Gazda Áruházában minden kapható, ami szükséges egy kisebb kert vagy egy nagyobb birtok gondozásához és a földműveléshez. Az itt dolgozók azért is oly lelkesek, mert a természetet és a földművelést, mint tevékenységet generációk óta ápolják és tisztelik. A megszerzett tudásuk és a szakértelmük átadásával a kertészkedés örömeit, a természetben való feltöltődést igyekeznek tovább örökíteni.

 

A Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Zrt. Gazda Áruházának elérhetőségeiért kattintson a digitális névjegyre!