fbpx

Szent Kinga Gyógyintézet Pápa

Szent Kinga Gyógyintézet Pápa

A pápai Szent Kinga Reumatológiai, Fizioterápiás és Rehabilitációs Járóbeteg Ellátó Gyógyintézet elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére szakosodott. A közel 2 évtizedes fennállásuk óta a pácienseikkel számos közös örömteli pillanatot és gyógyulási sikert értek el.

A gyógyintézet szakorvosainak a küldetése, hogy a hozzájuk forduló gyógyulni vágyó betegek igényeinek megfelelő, hatékony, térítésmentes mozgásszervi gyógykezelés szolgáltatásokat biztosíthassanak magas színvonalon és kellemes környezetben.

Mozgásszervi panaszok hatékony kezelése

A mozgásszervi betegségek kezelése mellett a gyógyintézet igen széles körben folytat gyógyászati szolgáltató tevékenységet, ilyenformán a reumás ízületi bántalmak, a porckorong sérv, a kopásos ízületi elváltozások, a gerincferdülés és a csontritkulás okozta panaszokkal küszködőknek is készségesen ajánlják fel a segítséget a gyógyuláshoz.

Mindezeken felül még a tevékenységi körükbe tartozik a bénulásos, baleset utáni, sérült és műtött betegek, amputáltak utókezelése, az idegrendszeri, keringésszervi, ortopédiai betegek orvosi rehabilitációja. Az itt dolgozó szakorvosok és szakdolgozók gondos odafigyelése, szakmai felkészültsége lehetővé teszi, hogy a páciensek precíz állapotfelmérésen vehessenek rész, amely után személyre szabott rehabilitációs kezelési tervek alapján lehet haladni a kitűzött célok felé. Az itt dolgozók nagyon fontosnak tartják az egyént, így a szakmaiságuk mellett együtt érzőek, figyelmesek és rugalmasak. Kiemelten törődnek azzal, hogy az egyszerűbb ellátástól a komplexebb terápiás és rehabilitációs kezelésekig mindenki a legmagasabb színvonalon gyógyulhasson. Magas színvonalú, korszerű és professzionálisan felszerelt gépparkjuknak köszönhetően a terápiás eljárásokat igen széles körűen tudják megvalósítani. Így a lézersugártól, az elektromágneses terápián át a hidroterápiáig sok minden azért van, hogy a betegek újra aktívak, energikusak és cselekvőképesek legyenek.

Az egyén testi lelki gyógyulása mindenek felett

A Szent Kinga Gyógyintézetben a már felmért állapot után az elrendelt terápiás kezelések kitűnően felszerelt, kellemes környezetben várólista nélkül vehetők igénybe. A terápiás kezelőegységekben végtelenül kedves és türelmes gyógytornászok, gyógymasszőrök és fizikoterapeuták gondoskodnak arról, hogy egyénre szabottan fejlődhessenek a gyógyulásuk útján a klienseik.

A teljesség igénye nélkül tennénk említést néhány igény bevehető kezelésről. Csontsűrűség mérés, inkontinencia kezelés, speciális gyógytornák, infúziós kúrák, masszázs, ultrahang kezelés, BEMER elektromágneses terápia, lézer besugárzás, infravörös fényterápia, fürdőkezelések, ízületmozgató kezelések, elektroterápia és gyógyászati pakolások.

 

További a gyógyászati kezeléseket pontosabban ismertető információkért érdemes ellátogatni a Szent Kinga Gyógyintézet weboldalára, az elérhetőségeket pedig máris letöltheti a digitális névjegyükről!