fbpx

A Don Fetibo Öltöny- és Divatház az igazi értékek képviselője

Don Fetibo Öltöny- és Divatház

A Don Fetibo Öltöny és Divatház már 25 éve gondoskodik a stílusról és az eleganciáról Debrecenben. Az emberek lehetőségeik szerint szeretnek stílusosan, minőségi ruhadarabokkal öltözködni, olyanokkal melyek hűen tükrözik az egyéniségüket, illik az alkalomhoz és az életkorukhoz.  A Debrecen központjában található Don Fetibo Öltöny és Divatház ebben támogatja a vásárlókat.

Több évtizede az elegancia szolgálatában

A divatházban dolgozó szakemberek végtelen türelemmel, kedves segítőkészséggel nyújtják tudásuk legjavát, hogy mindenki a személyiségéhez leginkább illő ruházatot ölthesse magára. Itt mindenki érezheti, hogy különleges, hogy értékes, hogy a szépsége ragyogó és kihangsúlyozandó.

Nagyon fontos az itt dolgozók számára, hogy minden egyes termék minőségi, és minden egyes választás átgondolt legyen. Mert esküvői ruhát vagy öltönyt jó esetben csak egyszer választ magának az ember, és ennek az alkalomnak a felejthetetlenségéhez a Don Fetibo csapata is szeretne hozzájárulni.

A Don Fetibo Öltöny- és Divatház az igazi értékek képviselője

A visszajelzések szerint az eddigi vásárlók elégedettek voltak és örömmel viselik az öltönyeiket. A kínálatban jó és kiemelkedő minőségű öltönyök közül lehet választani alkalmakra és mindennapi használatra is. Tetőtől talpig lehetőség van az öltönyház termékeiből felöltözni, hiszen csodás ingek, nyakkendők, cipők és kiegészítők is vásárolhatók. Itt mindenkin tökéletesen áll az öltöny, mert a szakemberek személyre igazítják vagy az egyedi méretekkel rendelkező megrendelők számára a kiválasztott anyagból méretre elkészítik.

A menyasszonyi és menyecskeruhákat Önnek elég megálmodni és a Don Fetibo divattervezője és varrónője megvalósítja azt az utolsó gyöngyszemig. Varázslatosan szép ruhaköltemények születtek az elmúlt évtizedek alatt. Nyilván a menyasszony a legszebb a nagy napon, de hogy ne csak ő ragyogjon, a Don Fetibonál akár a teljes násznép, az örömanya, a koszorúlányok és a tanúk is az alkalomhoz méltó és a megálmodott összhangoz illő ruhába öltözhetnek.

 

Tehát ha esküvői ruházatról, alkalmi ruházatról, ballagásról, üzleti öltönyökről vagy hétköznapi, de stílusos öltözetről álmodik, akkor bátran keresse fel a debreceni Don Fetibo otthonos hangulatú és minden igényt kielégítő divatszalonját. Méretre igazítással, kihagyhatatlan akciókkal és mindennek felett kedvességgel várják Önt.

További információkért kattintson a Don Fetibo Öltöny- és Divatház weboldalára!