fbpx

Álmai konyhájához Babics Norbert bútorasztalos munkáját ajánljuk

Álmai konyhájához Babics Norbert bútorasztalos munkáját ajánljuk

A következő néhány sorban egy fiatal, lelkes és tehetséges zalaegerszegi bútorasztalos, Babics Norbert munkáit fogjuk ajánlani.

Mindenki szép otthonra vágyik, kényelmes és szemet gyönyörködtető, funkcionális és élhető berendezéssel. A mai világban már kinyitunk egy katalógust, beütjük a googleba, hogy bútorokra keresünk és dől felénk a sok információ és a megvásárolható bútorok lehetőségeinek végtelenül hosszú sora. De igen nehéz a döntés, mert nem tudjuk, hogy a minőség rendben van-e, nem is biztos, hogy a legoptimálisabb megoldást kínálja a helykihasználásra és tulajdonképpen nincs is olyan, amit igazán szeretnénk.

Na ennél a pontnál jöhet képbe a mi javaslatunk. Önnek egy profi bútorasztalosra van szüksége, aki az ön igényei szerint, tanácsadással megtervezi és el is készíti álmai konyhabútorát, gardróbját vagy előszobabútorát.

Elhivatott lelkesedés, tehetség, precizitás és a legjobb minőségre való törekvés

A Babics Norbert bútorasztalos mesterünk még fiatal, ám a zalaegerszegi Babics Bútor vállalkozás már 1986 óta áll a megrendelők szolgálatában. Norbert egy második generációs asztalos, aki gyermekként is élvezettel szívta be a fa fenséges illatát és szeretett bele ebbe a csodás hivatásba. Számára az egyedi bútorok elkészítése egy lélekemelő alkotói folyamat, melyben jó létezni, melynek végeredményével jó örömet adni és kapni.

A Babics Bútor teljes körű bútor asztalosi ügyintézést biztosít a megrendelőinek, ami az ingyenes felméréstől kezdve lefedi a tervezés, a szaktanácsadás, a kivitelezés, a beépítés valamint akár a bútorokhoz tökéletesen illeszkedő konyhai gépek beszerzését is. Az ország bármely területére elmegy, hogy segítsen, hogy alkosson, hogy létrehozza az ön álmai bútorát. Legyen szó konyhabútorok, szobabútorok, szekrény sorok, tolóajtós szekrények, polcrendszerek, előszoba bútorok, fürdőszoba bútorok, gyermekbútorok, ágyak vagy bármilyen egyéb egyedi méretű és formájú bútorok készítéséről.

Norbert rendszeresen követi az aktuális stílus irányzatokat, alapvetően ő a letisztult, természetes stílus kedveli, de közel áll hozzá a minimál modern irányzat is, azonban minden egyedi kérést kihívásnak tekint és örömmel teljesít. Nagyon szeret keményfával dolgozni, szereti a fa természetes színárnyalatai mellett a merész kontrasztokat és a magas fényű megoldásokat is.

Ha Ön is éppen egy új konyhabútorról álmodozik és sikerült felkelteni az érdeklődését, akkor nagyon jó szívvel ajánljuk Babics Norbert bútorasztalost és vállalkozását. További információkért látogasson el a Babics Bútor digitális névjegyére, ahonnan máris letöltheti Norbert elérhetőségeit!