fbpx

Mérleg Gyógyszertárban szimpatikus patikusok

Mérleg Gyógyszertárban szimpatikus patikusok

A jászberényi Mérleg Gyógyszertár hagyományos patikai kiszolgálással és letisztult, modern környezetben várja a vásárlókat. A gyógyszertár berendezése kifejezetten szakmai szempontok alapján lett kialakítva úgy, hogy az itt dolgozó gyógyszerészek a hatékonyan, gyorsan és egyszerűen tudják megvalósítani a látogatóik kiszolgálását.

Egy mosoly is gyógyíthat!

A Mérleg Gyógyszertár szakemberei a szakmájukban elhivatottak, alapvető hozzáállásuk, hogy a tudásuk megbízható forrásból származó és naprakész legyen, valamint az is fontos számukra, hogy ezt a tudást meg is oszthassák a vásárlóikkal. Örömmel nyújtanak segítséget a patikai termékek vásárlásánál valamint tanácsot adnak a készítmények használatához. Hisznek abban, hogy a kedvesség és a mosoly gyógyító erővel bír, mert a test ápolása mellett a lélekről is ugyanannyira szükségszerű gondoskodni.

A patika fő tevékenységi köre a gyógyszerek kiskereskedelme, amely magába foglalja a vényköteles és a vény nélkül kiváltható gyógyszerek, a homeopátiás szerek, a vitaminok, az étrend kiegészítők, a tápszerek, a babaápolási szerek, a kozmetikumok, a gyógyhatású gyógytermékek, a kötszerek, a gyógyteák, a gyógyászati segédeszközök és a higiéniás termékek forgalmazását.

A gyógyszertár szolgáltatásainak körébe tartozik a szaktanácsadás, a betegekkel való kapcsolattartás, foglalkozás és a diabetes gondozás így a vércukorszint mérés is. A jászberényi Mérleg patikában lehetőség van bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizetni.

A Mérleg Gyógyszertár is a Szimpatika országos hálózat tagja, melynek keretében minden hónapban megújuló akciókkal várják a vásárlókat. A patikában a gyógyszerészi gondozáson és a kedvezményes vásárláson felül a vásárlók számára ingyenes magazin is rendelkezésre áll, melyen keresztül szintén nagyon sok hasznos és érdekes információhoz lehet jutni.

Ne feledje, a mosoly is gyógyít! De ha a gyógyulás érdekében szakértő tanácsára van szüksége, akkor keresse fel a Mérleg Gyógyszertár gyógyszerészeit, kattintson a digitális névjegykártyájukra!