fbpx

Piccolo Panzió Vendéglő Vinoteca

Piccolo Panzió Vendéglő Vinoteca

Zalaegerszeg szívében található a kifinomultan modern stílusú Piccolo Panzió Vendéglő Vinoteca, amely 4 csillaggal, családias vendégszeretettel és különlegesen finom ízekkel várja a vendégeit.

Zalaegerszeg csodálatos dunántúli településünk, a mesés Göcsej kapuja. Egy igazán élhető város tele izgalmas látnivalóval, élményekkel teli kikapcsolódási lehetőségekkel, kulturális programokkal és gyönyörű természeti értékekkel. Mi úgy véljük, hogy bizony érdemes egyik hazai úti célként Zalaegerszeget is felírni a bakancslistára.

Ahhoz, hogy Zalaegerszeg városában tényleg igazán jól érezzük magunkat, fontos, hogy megfelelő szálláshelyet találjunk. Ezúton szeretnénk egy tökéletes szállást ajánlani. Egy olyan szálláshelyet, ami azoknak is első osztályú lehet, akik hosszabb időre kikapcsolódni mennek és azoknak is, akik üzleti célból rövidebben tartózkodnak a városban.

Felejthetetlen élmények egy színvonalas vendéglátóhelyen

Az épületbe lépve a látogatót megérinti a kifinomult, nem hivalkodó luxus érzése. Végtelenül tiszta, otthonos és nagyon kellemes atmoszférájú környezetben találjuk magunkat, amit a vendéglátóink mosolya és kedves fogadtatása tesz teljessé. A szobák mindegyikén érződik a szeretetteljes gondoskodás, hogy itt a vendéglátók valóban azt szeretnék, hogy a pihenésünk, a kikapcsolódásunk, a kényelmünk tökéletes legyen. Jól esik a friss és illatos ágyneműk érintése, szépek a színek és jók a fények. A természetes mintavilágú fali dekorációkkal bátran dolgoztak a tervezők, de minden térben megmaradtak a finom, letisztultság határain belül. Röviden szólva jó itt lenni. Sőt! Jó itt enni is! A Piccolo Panzió elegáns polgári stílusú vendéglőjében csodálatos fogások között lehet válogatni. Mindenki talál kedvének, ízlésének és életmódjának megfelelő ételt. Jellemzően mediterrán ételek szerepelnek az étlapon, melyek között a vidékre jellemző erdő-mező finomságai, mint a vargányás, tökmagolajos vagy gesztenyés étkek sorakoznak fel, de ezek mellett még olyan tradicionális ételek is helyet kaptak a menüben, mint a Göcseji dödölle vagy a zalai prósza. Figyelem ezekből nem lehet, vagyis képtelenség keveset enni! Az ételeket csodás borokkal és zamatos pálinkákkal is kísérhetjük. Egy a Piccoloban elfogyasztott vacsora után az ember elégedetten tér vissza a kényelmes szobába, ahol a további kényelemet minibár, légkondicionáló, széf, internet, multimédiás televízió, telefon és illatos tisztaság támogatja.

Ha Ön a családjával vagy a barátaival igazi örömök megtapasztalására és valódi élményekre vágynak, akkor a Piccolo magával ragadó terei és a vendéglátása tökéletes választás lehet Önnek. Foglaljon asztalt vagy szobát a zalaegerszegi Piccolo Panzió Vendéglő Vinotecaban!

További információkért látogasson el a panzió weboldalára.