fbpx

Nehézgépek? AGJ HUNGARY Aprítógépgyár

Nehézgépek? AGJ HUNGARY Aprítógépgyár

A jászberényi AGJ Aprítógépgyár Kft. egyedi nehézgépek tervezésével, gyártásával, üzembe helyezésével, fejlesztésével és felújításával foglalkozik.
A nagymúlttal rendelkező vállalat szakemberei nem csupán a 70 év termékeinek gyártási dokumentációira alapozva gyártanak új gépeket, alkatrészeket és végeztek gép felújításokat, hanem teljesen új gépeket és technológiákat is terveztek és kiviteleztek.

Egyedi nehézgépek, törő-őrlő gépek fejlesztése

Speciális fejlesztéseik közé tartozik az élelmiszeriparban hasznosuló lapkázó hengerszék, amely az olajos magvak sajtolásánál teszi hatékonyabbá a munkafolyamatokat. Továbbá az AGJ Hungary munkatársai igen büszkék még a 600×150 mm szájméretű pofás granulátor berendezésre, amely szívós, rideg és igen kemény anyagok aprítását végzi akár 10 mm méret alá.

Az AGJ gépeit építőanyag gyártók, vegyipari cégek, erőművek, hulladék feldolgozók, kohászati cégek, kőbányák és kavicsbányák tudják hasznosítani.

Folyamatosan képzett szakemberekkel és lelkes hozzáállással vállalnak bányászati, építőipari, alapanyag előkészítő gépek, törő-őrlő gépek, öntödei és hengerműi berendezések, vegyipari berendezések, kemencék, erőműi berendezések, hajtóművek, hulladékok feldolgozásához és újrahasznosításhoz szükséges berendezések gyártását. Egyedi és különleges berendezések is örömteli kihívást jelentenek számukra, melyek felé nyitott együttműködéssel fordulnak. Vállalják ezen nehézgépek, berendezések, technológiák, projectek teljes körű tervezését, gyártását, gépészeti és villamos vonatkozásban, installációs szerelését és beüzemelését.

További információkért látogasson el az AGJ Hungary Aprítógépgyár weboldalára!