fbpx

Vill-Ex Kft. a minőségi villamos teljesítésért

Vill-Ex Kft. a minőségi villamos teljesítésért

A jászberényi Vill-Ex Kft. az Ön partnere amennyiben ipari vagy építőipari beruházása során erősáramú villamos elosztó-vezérlő berendezések és folyamatirányítók elektromos tervezésére és kivitelezésére van szüksége.

A Vill-Ex Kft. magasan képzett szakemberekkel végez professzionális tevékenységet a komplex villamos technológia területén. Épületvillamossági tervezésében, szerelésben és kivitelezésben az elmúlt évtizedekben kiemelkedően magas szakmai tapasztalatot szereztek és számos sikeres projekteket tudhatnak magukénak. Tevékenységük végzése során vállalnak közép- és kisfeszültségű berendezések, OTR, ISZTR és épített házas transzformátor állomások létesítését, a kisfeszültségű elosztó-vezérlő folyamatirányító berendezések tervezését, gyártását és telepítését, erősáramú és gyengeáramú hálózatépítést, iroda-, csarnok-, út-, dísz-, és térvilágítás tervezést és kivitelezést. Továbbá az épületgépészeti, technológiai gépészeti egységek villamos installációs szerelését, lég- és földkábel hálózatok kivitelezése közép- és kisfeszültségen és villamos berendezések, gyártósorok üzembe helyezését.

Ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, valamint önkormányzati létesítmények számára biztosítanak tűz- és vagyonvédelmi rendszerekhez tervezést, energetikai tanácsadást, villamos biztonságtechnikai-, érintésvédelmi-, villámvédelmi és szabványossági felülvizsgálatot.

Megbízható minőség a villamosságban versenyképes áron

A jászberényi Vill-Ex Kft. által tervezett és kivitelezett rendszerek további fejlesztése és azok karbantartása is a vállalkozás tevékenységének szerves részét képezi. A korrekt áraiknak, a megbízható, magas minőségű munkavégzésüknek és az ügyfélközpontú hozzáállásuknak köszönhetően sikerült egy állandó és folyamatosan bővülő partneri kört kiépíteniük.

Lehet szó erősáramú vagy gyengeáramú tervezésről, lehet szó bármely ipari beruházásról a Vill-Ex Kft. szakemberi eltökéltek abban, hogy a tervezőasztalukon és a megvalósítás során is szabályos és hibátlan munka szülessen meg.

Ha azt szeretné, hogy a vállalkozásában a gyártás biztonsággal és hatékonyan működjön, keresse fel a Vill-Ex Kft weboldalát!