fbpx

A veszprémi Jupiter-Reál Ragasztómágusai

A veszprémi Jupiter-Reál Ragasztómágusai

Hallott Ön már a veszprémi Ragasztómágusról? Nem csalás, nem ámítás, de ami biztos a ragadás. A szemfényvesztés csak a fantázianévben játszik szerepet, mert bizony a valóságban a Jupiter-Reál Kft termékei varázslat nélkül is mindenre rárögzülnek. Na jó, egyetlen egy dologra azért nincsen ráhatásuk. Az égboltra nem lehet ragasztani, ehhez még ők sem tudnak ragasztót vagy rögzítő anyagot biztosítani, de minden máshoz igen.

 

Ragad vagy nem ragad? Ez itt a kérdés

Kovács András a Jupiter-Reál tulajdonos-ügyvezetője lelkesen mesélt nekünk arról, hogy a vállalkozásukban az ipari ragasztók kereskedelme mellett a vásárlóiknak örömmel nyújtanak szereléstechnológiai és termék kiválasztási segítséget. Büszkék arra, hogy a Henkel Loctite ragasztás technika Prémium partnerei illetve a Mesterek – Mestere és a Bevonatok specialistája Hivatalos telepítői és kivitelezői. Csakis megbízható gyártók nagy teljesítményű ragasztóit és tömítőanyagait forgalmazzák, melyek 100%-os garanciát biztosítanak arra, hogy Ön eltudja végezni a ragasztási és tömítési feladatait.

A barkácsolás, mint szenvedély ragadós. A Ragasztómágus oly széles körben kínál ragasztókat, hogy a hobbi barkács vásárlóktól egészen az ipari felhasználókig mindenki megtalálhatja a számításait. A bolt polcain és a webáruház termékkínálatában speciális ragasztók, mint a fémipari ragasztók, a szélvédőragasztók és üvegragasztók is kaphatók. András elmondta azt is, hogy a ragasztás sikere nagyban függ a ragasztandó felületek tisztaságától, így ennek érdekében a felületkezeléshez, a csiszoláshoz és a tisztításhoz is lehet vásárolni termékeket és kiegészítő eszközöket. Természetesen ahhoz, hogy a vásárló a legjobb megoldást kapja, a megfelelő terméket kell megvásárolnia, ehhez pedig a Juipter-Reál szakemberei naprakész és hasznos szakmai tanácsokkal segítik a vásárlást.

A veszprémi Ragasztómágus által forgalmazott márkák között olyan nagyhírű gyártók termékei szerepelnek, mint a 3M, a Loctite, a Tesa, a Frekote, a Teroson vagy a Bonderite. Legyen szó csavarrögzítésről, menettömítésről, felülettömítésről, rögzítésről, ragasztásról vagy akár pillanatragasztásról mindenhez van termék.

A Jupiter-Reál munkatársai figyelnek a vásárlóikra és kíváncsiak az igényeikre. További információkért látogasson el a weboldalukra!