fbpx

Minden egy helyen Tiszaújvárosban a GALI TÜZÉPEN

Minden egy helyen Tiszaújvárosban a GALI TÜZÉPEN

Tiszaújváros új ipari parkjában várja az építkezőket és lakásfelújítókat a Gali Tüzép építőanyag kereskedése.

Magabiztosan állítjuk, hogy a Gali Tüzép folyamatosan bővülő árukészlete a legnagyobb a környéken. A vásárlóikat remek akciókkal és egyébként is igen kedvező árakkal várják. A minőségre, a rendre és a tisztaságra különösen nagy hangsúlyt fektetnek ezen a tiptop Tüzép telepen.

Amennyiben Ön házépítés, felújítás, fürdőszoba felújítás vagy burkolat csere előtt áll, akkor érdemes felkeresni a tiszaújvárosi Gali Tüzép nagy szaktudással rendelkező munkatársait. Rugalmas kiszolgálás mellett vásárolhat meg az alaptól a tetőig minden olyan építőipari terméket, mely egy építkezéshez vagy felújításhoz szükséges lehet.

 

Építőanyagok az alaptól a tetőig

A teljesség igénye nélkül most néhány sorban igyekszünk betekintést biztosítani a Gali Tüzép valóban izgalmas építőanyag kínálatába. Ilyenformán szigetelőanyagok, tetőcserép, térkövek, kémények, trapézlemezek, fenyő fűrészáruk, vasanyagok, gipszkarton rendszerek, szerelvények, csavarok, szerszámok, kézi szerszámok és szerelési kiegészítők széles választéka kaphatók.

E tüzép különlegessége, hogy mintegy 150 négyzetméteren a vásárlók egy minden igényt és ízlést kielégítő csempe és fürdőszoba bemutatóterem kínálatából is vásárolhatnak. Kiváló minőségű, változatos minta és színvilágú csempék és járólapok mellett fürdőkádak, zuhanykabinok, szaniterek, csaptelepek, mosdótálak, WC-k, laminált padlók, ragasztóanyagok, fugázó anyagok, szigetelőanyagok, szerelési segédanyagok és szerszámok kaphatók készletről. A csempeválasztékot mindig az aktuális trendeket és a vásárlói igényeket követve igyekeznek alakítani, így a klasszikustól a mediterránon át egészen a letisztult minimalista modern stílusig mindenki talál az álmai fürdőszobájához csempét vagy járólapot.

A Gali Tüzép munkatársai mind-egy-szálig jó szakemberek, udvariasak és segítőkészséggel fordulnak a vásárlóik felé. A házhoz szállításban is örömmel állnak a megrendelőik szolgálatára.

További információkért látogasson el a Gali Tüzép weboldalára!