fbpx

TRIOST – Energia hatékony fűtési rendszerek a környezetbarát világért

TRIOST – Energia hatékony fűtési rendszerek a környezetbarát világért

Ebben az írásunkban a miskolci TRIOST Kft szakembereinek segítségével ismertetjük, hogy mitől is lehet egy elektromos fűtési megoldás egyszerűbb, költséghatékonyabb és környezetkímélő.

Egy tudatos otthontervezés során mindig sarkalatos kérdés, hogy milyen fűtésrendszer legyen kiépítve. Ma már egyre többen teszik fel a kezüket, hogy nem csak egy olcsó és gyors megoldást szeretnének, hanem legyen az a fűtési rendszer környezettudatos, energia-, költséghatékony és időtálló is. És ilyenkor számtalanszor szóba jön a gyanú, hogy az elektromos fűtés mennyivel drágább lehet a gázfűtésnél. A TRIOST Kft szakemberei azonban arra esküsznek, hogy megfelelő feltételek, vagyis szakszerűen kiépített elektromos hálózat mellett egy jól megtervezett elektromos fűtésrendszer igenis gazdaságos. Hosszútávban gondolkodva azért járunk jobban, mert a villanyfűtés rendszer kiegészíthető és az elektromos fűtőpanelek összeköthetőek napelem rendszerekkel, így az épület részben vagy akár egészben a napenergia segítségével válik fűthetővé. Másrészről egy ház központi fűtésének szakszerű megterveztetése, az egész hálózat kiépítése és maga a kazán is nagyon magas költségekkel járó beruházás és az üzemeltetés költsége sem elenyésző.

Az elektromos fűtésmegoldások pedig valóban egyszerűen kiépíthetőek, hiszen az üzemeltetéshez csak elektromos áramra van szükség és a rendkívül pontos termosztátnak köszönhetően mindig optimális hőmérsékletet tudnak biztosítani. Számos további előnye is van a TRIOST Kft által forgalmazott fűtőpaneleknek. Elmondható róluk, hogy zajmentesen működnek, pontosságuk révén nincs túlfűtésük vagy alulfűtésük, nagyon tartósak, biztonságosak, szagtalanok és nincs semmilyen káros anyag kibocsájtásuk sem.

 

Prémium kategóriás, norvég elektromos fűtőpanelek és elektromos padlófűtés

A TRIOST Kft szakemberei elköteleződtek amellett, hogy a környezetet óvó és pénztárcabarát fűtési rendszereket forgalmaznak és telepítenek. Így az elektromos fűtőpanelek mellett foglalkoznak még JOBBFÓLIA fűtőfólia rendszerrel, mennyezeti infrapanelekkel, elektromos padlófűtéssel, elektromos törölközőszárítók forgalmazásával és kültéri fagymentesítéssel. Válassza Ön is a TRIOST csapatát, mert segítenek a tervezésben. Az Ön használati igényeit felmérve segítenek a költségek kiszámolásában, továbbá a lehetőségek alapos ismertetése után a telepítést és a felszerelést is elvégzik.

További információkért látogasson el a TRIOST weboldalára!