fbpx

Tiffer 21 Alba Kft. takarítás könnyedén

Tiffer 21 Alba Kft. takarítás könnyedén

Az ember alapvetően tiszta, rendezett környezetben képes jól működni, hatékonyan munkálkodni, kreatívan alkotni, vagyis egyszerűen jól érezni magát. Ennek érdekében nap, mint nap gondot kell fordítanunk a környezetünk tisztántartására, amely valljuk be, hogy az egyéb fontos mindennapi teendőink mellett komoly kihívást jelent. De van megoldás, ami hatékony és különleges. Egy olyan vállalkozás, melynek szakemberei olyan eszközöket és innovatív találmányokat alkalmaznak, amelyekkel a takarítás könnyűvé és tökéletessé válik.

A vállalkozás nem olyan régen felvett egy újabb tevékenységi kört és így mára gumiabroncs szereléssel, értékesítéssel és tárolással is foglalkoznak. A korszerűen felszerelt gumiszerviz szolgáltatásai a gumiraktározással is bővült. Mindezeken felül új és használt gumik, alufelnik, acél és könnyűfém keréktárcsák is nagy választékban kaphatók.

 

A Kärcher gépek a tisztítást profi szintre emelik

Az irodák, gyártócsarnokok, üzemek, raktárak napi szintű és időszakos nagytakarításával foglalkozó Kärcher Center Székesfehérvár – Tiffer 21 Alba Kft. csapata a teljesítményben utolérhetetlen Kärcher gépekre esküsznek. Kótai Zoltán és Hegedűs Zoltán tulajdonosok számra a legnagyobb és legszebb kihívás a tisztaság megteremtése és az ügyfeleik elégedettségének elnyerése. Elmondásuk szerint számukra minden megbízás különleges projektnek számít, lehet az egy kisebb iroda vagy egy óriási üzemi csarnok. A cél mindig az, hogy a leghatékonyabb tisztítási megoldásokkal tegyék a környezetet szebbé.

Az ipari takarítás mellett a teljes és magas szintű, minőségi szolgáltatás érdekében igen sokrétű munkák elvégzését is örömmel vállalják, így a bútorrakodás, a költöztetés, a magasnyomású berendezéssel való tisztítás, a csarnoksúrolás, az úttisztítás, a park-gondozás, a virágápolás, a csúszásmentesítés, a hó eltakarítás, a festés, a gombás falrészek felületkezelése is a munkájuk része.

A Tiffer 21 Alba Kft. csapata nagy gondot fordít arra, hogy a megbízásaikat megfelelően képzett és motivált munkaerő végezze, mégpedig rendszeresen ellenőrzött, karbantartott gépekkel és eszközökkel. A megbízások során ügyelnek arra, hogy a tevékenységüket a megrendelő munkavégzéséhez igazodva, azt nem zavarva folytassák. Megelégedettséggel tölti el őket, hogy a munkájukkal örömteli érzéseket teremtenek és a visszajelzések szerint a megtisztított munkahelyeken növekedett a teljesítmény és ragyogóbbnál ragyogóbb új, átütő ötletek születtek meg. Bízza Ön is a takarítást a Kärcher Center Székesfehérvár – Tiffer 21 Alba Kft. szakembereire

Töltse le a névjegyüket a telefonjára: Tiffer 21 Alba Kft.!