fbpx

Sika-Mika kézi autómosó

Sika-Mika kézi autómosó

Nagyon csúnya látvány egy piszkos, foltos autó. Azonban a székesfehérvári Sika-Mika Autómosóban tárt kapukkal várják a koszosabbnál koszosabb autókat, hiszen az ő küldetésük, hogy minden hozzájuk beguruló autó ragyogva guruljon tovább.

A KMK Sika-Mika Kft. autókozmetikában és a kézi autómosóban nagy gondot fordítanak az autók külső és belső tisztítására. Az itt dolgozó szakemberek ügyelnek arra, hogy a legerősebb szennyeződések is úgy kerüljenek eltávolításra, hogy az autó fényezése ne sérülhessen meg. Teljes körű gépjárműtisztást végeznek a legnépszerűbb anyagok felhasználásával. A kézi autómosó és autókozmetika szolgáltatásai között népszerűek a külső-belső mosás, a felni tisztítás, a gumiabroncsok ápolása, a külső-belső műanyagok ápolása, a külső-belső üvegfelületek vegyszeres tisztítása, a bogáreltávolítás, a kárpittisztítás, a porszívózás, a bőr felületek tisztítása, a karosszéria waxolása, a viaszozás, az alváz- és motormosás és a polírozás.

A vállalkozás nem olyan régen felvett egy újabb tevékenységi kört és így mára gumiabroncs szereléssel, értékesítéssel és tárolással is foglalkoznak. A korszerűen felszerelt gumiszerviz szolgáltatásai a gumiraktározással is bővült. Mindezeken felül új és használt gumik, alufelnik, acél és könnyűfém keréktárcsák is nagy választékban kaphatók.

Ha Önnek fontos a személyautója tisztasága és rendszeres ápolással és karbantartással szeretné megőrizni annak eredeti állapotát, akkor keresse fel a Sika-Mika csapatát!

Töltse le a névjegyüket a telefonjára: Sika-Mika kézi autómosó!